Annie dag;)

I dag har jag varit med underbara Annie! Eftersom det är måndag i dag så tränade vi såklart. Det hela började med att vi "värmde upp" med att spela tennis på nintendo wiit och springa som galningar fram och tillbaka i hennes vardagsrum. Sedan var det boxning som gällde. Efter det cyklade vi 6 km var och gjorde liiiite situps och sånt. Så nu känner jag mig lite stolt ^^ Haha.

Helgen har varit underbar. På fredagen var jag lite depp för jag hade absolut ingen att vara med, men jag hade roligt i alla fall. All by my seeeeeelf. Don't want to beee, all byy myyyy seeeeeeeelf any moooooooooore! Haha, va fint jag sjunger xD
I lördags var vi ju i gbg och i söndags så promenerade jag med Lollo och spelade lite gitarr ;D

Usch, vi har skit mycket läxor den här veckan känns det som. Men men... det finns inte så mycket man kan göra åt det. Nej, nu ska jag gå och dricka te och äta clementin.
...

God morgon allihopa! ;)

Ja, som sagt, god morgon! :D
I dag ska det bli en rolig dag! Jag, ANnie, Jossan, Linn och Linn ska int till gbg och fika! Dessutom så kommer idolerna dit i dag! Great huh? ;P
Aja, jag har inte tid att skriva så mycket just nu, så ni får förlåta mig för detta mycket korta inlägg!
Puss♥

Ingen fara. Jag lever.

Jo. Jag vet. Mycket dålig uppdatering. Men det känns som om det varit mycket den senaste tiden så bloggen har inte riktigt hunnits med. I måndags var jag med Annie! Vi köpte choklad. (mörkchoklad) sedan körde vi tränings pass. Vi började med att spela tennis på wii som uppvärmning. Sedan blev det mycket boxning, situpps, armhävningar m.m. Efter det cyklade vi lite grand och gorde lite mer mage och ben övningar. Jag var helt slut sedan. Trots all den här träningen så kände jag ändå för att cykla lite gran, så jag satte mig på motions cykeln i en kvart och cyklade 2 1/2 kilometer. Haha, Siri goes träningsnarkoman. Nej... Det finns ingen chans att jag skulle kunna bli det. Så vitt jag vet.
Tisdagen var lite chill. Eller jag på sätt och vis. Jag hade träningsvärk i hela jävla kroppen... men men ^^ Jag och Mami bakade musiklärar kakor. Kommer bild på det någon gång och sedan pluggade jag. Det känns som om att vi har skit mycket att göra i skolan. -.-

I dag har jag i alla fall varit med Julle! ;) Vi såg på film och skrattade åt parlamentet! Nu måste jag plugga! I morgon tror jag i alla fall att jag hinner uppdatera.

...


New Moon ;D

Kom just hem från bion! Har ju sett New Moon med Lollo. Vi träffade Anton, Tobias och Jossan där också. Filmen var ju som väntat jättebra! Någon annan som har sett den?
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Antagligen bara slappa lite grand och lyssna på musik. Vad har ni gjort i dag?
haha jo, just det. Jag hade besöksrekord i går. ^^ Haha, inte för att jag vill berätta hur många för då skulle ni skrattat ihjäl er men jag hade rekord i alla fall så det är jag lite glad för. Så fortsätt läsa sötisar!
Funderar på att lägga upp dagens outfit lite senare om jag har tid och lust. Men bara kanske.

...


Seg kväll...

Ja den här kvälen blev mycket seg för typ en kvart sedan. Det var då min syrra började spela CS. Gah! Hon är ju tråkig när hon gör det... Så nu lyssnar jag på Your Song som ni kanske känner igen från Idol och Moulin Rouge? Underbar låt! :D Har ni något bra låt-tips?
Funderar på vad jag ska göra resten av kvällen. Jag antar at dom flesta sitter bänkade framför tv:n nu och tittar på Robinsson Karibien. Kanske kan jag måla något... Sitte och bloggar vid pappas dator så jag har inget photoshop att roa mig med. Eller så kanske jag äter efterätt...^^
See ya later

...

Mammas b-day ;D

Ja i dag fyller mamma år! Hon fick frukost på sängen och massa presenter. Det var lite mysigt!
I dag har jag inte gjort så mycket, fixat  mitt rum, suttit vid datorn och nu sitter jag här vid pappas dator och bloggar. Funderar på att ringa till Lollo för jag tror att hon hade ringt mig... Man vet aldrig för ibland ringer hon från dolt nummer. Haha ;)
Sedan så kommer vi få lite gäster tror jag. Ja, helt enkelt en ganska lungn lördag kommer det bli för mig. Såg ni på IDOL igår? Det gjorde jag. Usch för att Reza åkte ut. Hon har ju sådan enormt bra röst! Fast i år så har nästan alla Idolerna varit jättebra så det är svårt att väljaen favorit... Eller vad tycker ni?
Nej, nu får inlägget vara slut! ;D
...


Sjuklingen Siri

Ja nu har jag varit sjuk igen. Det är däför jag inte hasr bloggat. Dumma huvudvärk. Men den här gången tror jag att det berodde på sp srutan, men den är fortfarande lika jobbigt. Har alltså inte gjort så mycket. Tittat på tv. Ätit. Tittat lite mer på tv. Haha.
Vilket liv jag har...
MEN VET NI VAD!? Haha, i dag blev jag så j*ävla glad. Dom har sänkt åldersgränsen på New Moon till elva år! Så jag och Lollo ska gå på söndag. Jippie!
Kära lilla Mami fyller år i morgon! Har köpt lite färg till henne så jag hoppas hon blir glad. Hon var jättegullig i dag och köpte Bakelser till mig och alma (och henne :P ) Morotskaka är fan en av de godaste kakorna jag vet!
Nu ska jag leka lite i photoshop innan det är dags för Idol :D
...

Sprut-onsdag.

Nu har jag gjort det. Jag har tagit sprutan. Det gjorde faktiskt inte så ont som alla sa. Alltså att ta själva sprutan, men nu, så här på kvällen börjar min arm domna av. Vi får väll se om jag kan rida i morgon.
Hursomhelst har dagen förövrigt varit underbar. Anton, Tobbe och Jossan var här och såg på film :) Amercian Pie- Beta House. Sjukt rolig!
Jossan sitter nu här bredvid mig och läser (?) i engelska boken...  Vi har haft as kul och kommer fortsätta med det ända tills vi ska sova. Håller på med en header till henne så vi har fotat lite grand (både på henne och på mig) så i morgon så kanske ni får se några bilder! Haha, lite roliga bilder... Jag ska förresten också göra om min header. Har lite idéer i huvudet så vi får se vad det kan bli.
Lite nervös inför hur jag ska må i morgon.:S Tänk om jag blir jättesjuk och jossan får gå till skolan själv från mig!? Usch, stackars henne! Ni får hålla tummarna för mig! Okej?

Nu ska vi "fortsätta att gör engelska läxan"... Vi får se hur det går med det xD
Vad har ni gjort i dag?
...

Regnig tisdag... Jippie...

Om det inte varit för mina underbara vänner och mitt älskade photoshop så skulle den här eftermiddagen ha sugit. Men som tur är så hade jag mina vänner och photshop så eftermiddagen sög inte^^. Har suttit och chattat med Linnea <3 samtidigt som jag målade en koppar kastrull till ett No arbete i skolan.
Tänkte lägga upp en till "Dagens Oufit" men jag orkar inte... Jag vet, jag är lat. Haha.

I morgon kommer jag att dö. Okej kanske inte dö. Men jag kommer få ont. Gissa vad jag ska göra?
Jo.
Just det.
Svininfluensesprutan! Haha! Jossan har redan tagit den och det gjorde skit ont på henne. Fast i och för sig så är hon mycker rädd för sprutor. Men jag tror faktiskt på henne den här gången! Alla andra som taigt den har ju fått ont i armen så varför skulle inte jag få det?
Haha, som grädde på toppen så ska vi flourlackas i morgon också. Det är ju så himla gott. Not (Funderar på att skratta åt mig själv för att jag kom på ett så fyndigt rimm men jag orkar inte det. =P).
Men eftermiddagen kommer att bli bäst! Ska vara med... (trumvirvel) Josssaaan! Haha! Hon ska antagligen sova här. (OM jag mår BRA efter sprutan) Och så kanske vi ska vara med Anton och Tobias/Joel... Typ... Äh, der är så komplicerat så jag orkar inte ens förklara.

Men men^^ Nu tänker jag göra en liten bild på ngt silver aktigt (för jag är så snäll... Eller hur Josefine? ;D ) Haha!

Ses i morgon!

...

Dagens outfit :)

Vill ni veta en sak?
Jag tänkte börja med dagens outfit :) Haha (oj, det var något nytt). Men det kommer inte att bli varje dag! Men när jag har tid och lust (och inte ser ut som en shimpans).

dagens 16/11

Haha, mega stor Siri...
(ursäkta för suddig bild)

Jeansleggins Gina tricot
Mysig polotröja H&M
Skärp Kappahl

Enkel, men mysig outfit! Hoppas ni gillar :)

...


Råttan och Leguanen <3

Fan vilken underbar dag!
Trots att det är måndag och att det var skola i dag så har denna dagen varit underbar! Jag var nästan inte trött när jag vaknade och var lite speedad i skolan. (enligt Joel var jag skit speedad...) Haha, hursomhelst så var nästan alla mina kompisar raka motsatsen. Annie mådde inte bra och Jossan var jättetrött. I gymnastiken så spelade vi basket. Jag och Josefine var... grymma... basketspelare... Sedan när vi kommit upp från gympan trillar Jossan ihop på golvet av skratt. Hon hade satt på sig en av sina svarta stövlar och på den andra hade hon tagit på sig sina gymnastikskor! Knäppare kompis får man leta efter... xD nej, men tro det eller ej så älskar jag henne ändå!
Jag var förresten med Jossan hela eftermiddagen. Vi hade jättekul som vanligt. Vi såg på


.... xD

Hahaha! Mobba inte vårat film-val! Den är ju så söööt! Fast själva filmen är ju skit töntig... men vad gör man inte för att få se lite gulliga hundar?(A)
hahahaha!

Nu ska jag chatta lite med jossan och bara ta det lungt i mitt nya rum^^ (som inte är klart än). Funderar lite på hur jag ska göra hennes header...

...


Slö dag!

I dag har jag slöat mest hela dagen. Var ju på IKEA igår och det tog på krafterna. Men men^^ Rummet kommer nog att bli bra i alla fall. I dag har jag suttit och sytt på två stycken kuddar som ska få bo hos mig ;)
Aja... Nu ska jag gå ut på promenad med Lollo. Vi har börjat med det lite grand. Varje söndag... Runt stamsjön! Det är bra.
I går såg jag, mamma och pappa på lite filmer. Den första var en sådan där tpisk romantisk komedi med John Travolta och den andra bar en sådan där helt meningslös film. Den sista hette  The Intornational (?). Hatar meningslösa filmer.
Nu måste jag dra mina kära vänner!
...

God morgon ;)

Happ. Då var det morgon igen. Är helt ensam i huset. Mamma, pappa och syrran har åkt till den där pyssel saken. Jag tänker komma dit lite senare för jag har andra saker jag måste göra. Till exempel cykla. Japp.  Det tänker jag göra nu. Men sedan ska jag ju som sagt dra till göteborg och till IKEA! Tjoho!
Tyvärr har jag fått tecknings-lust. Det är inte bra om man inte ska vara hemma :(. Aja, får se om det blir något målande lite senare ikväll. Frågan är om jag ska måla förhand eller ge mig på att måla någonting med min dumma mus i photshop... Vad tycker ni?
Nu ska jag cykla, cykla och CYKLA! :D Ha en bra lördag mina små vänner!
...

Jag är rädd. Och har grönt/blått/vitt hår.


Okej jag är inte rädd. Jag har faktiskt ingenting att vara rädd för. Jag menar vad kan Jossan egentligen hitta på som är så farligt? Och nu undrar ni säkert varför skulle Jossan "hitta på något" ? Jo... Eh....
OKEJ DÅ! Jag bad henne att hoppa ner i en babygunga sedan kom hon inte ut och fick mycket ont i höftem -.- haha, men som tur var så hade vi Joel med oss. Han vände gungan uppochner så hon gled ut xD
Haha, dessutom hade hon strumpor på händerna. Sedan tvingade vi ner Joel i gungan.... Men det är en annan historia^^
Jag måste erkänna en sak... Jag cyklade aldrig på motionscykeln :( Trots att jag hade lovat mig själv. Jag är sämst. USCH! Men i morgon! DÅ SKA JAG! Fast jag kanske hinner ikväll.... Men det orkar jag nog inte. ! Nej, imorgon får det bli!
I morgon kväll. För på dagen ska jag och pyssla med syrrans klass. Intresse kllubben antecknar. Men efter det så ska jag till IKEA! EFtersom jag gör om mitt rum så behöver jag lite nya möbler ju. (kommer ett litet collage i morgon eller lite senare ikväll)

Nu har jag sett på Idol och tyckete att dom flesta var bra i dag också! Älskar låten Tove sjöng. Vem hejar ni på?
Nu håller Alma på att lära mig spela CS. Haha!
Oj just det. Jag har inte grönt/blått/vitt hår... Men på något sett lyckades jag slänga iväg tandkrämen från tandborsten på håret så jag var tvungen att tvätta håret. Inte för att jag har något emot det men jag hade försovit mig i morse så det var lite lagom kul... Fan va kläntig jag är.
Men men^^ det är ju trots all fredag den trettonde!

...

Jippie! Torsdag!

Torsdag, torsda, TORSDAG! bästa dagen på hela veckan. ;) Vi har sovmorgon till typ nio (fast vi slutar sent) men det är skönt att få sova ut lite grand. Målade lite hyllor och pluggade i går så hann inte riktigt blogga... Men men, jag försöker så gott jag kan! Det är inte alltid lätt att finna tid till bloggandet även om det blivit en liten del av min vardag.
Efterskolan gjorde jag i stort sätt ingenting. Såg lite på tv och åt sedan lite paj xP (och en cocosboll...hehe... btw, det var alltså en "mat" paj och inte en efterrätt -.-)
Efter det var det dags för min ridning. Jossan hade just ridit när jag kom och Annie stod och gjorde i ordning min babe Glimmer♥ Så jag "pendlade" lite mellan dom två :P Fast sedan kom evelina och då hjälpte jag henne med hennes stalltjänst istället.
Fick förresten rida min andra babe PRYDWEN <3 Hoppning i dag. UNDERBART. Älskar att hoppa! Mycket roligare än dressyr. ;)
Haha, btw, skoldagen har varit ganska långtråkig. Somnade nästan på So:n. (haha) Men bara nästan!

I morgon är det fredag... Bara så alla vet xD Haha, då har vi 55 minuters håltimme. På eftermiddagen. BLÄ. Man vill ju hellre gå hem!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i morgon eftermiddag så det kanske blir en tidig uppdatering? Men jag lovar ingenting. Om jag skulle hitta ngn skojjig person att vara med så blir det la en sen uppdatering igen. Vem vet?
Aja, hursomhelst så ska jag cyklapå motions cykeln i morgon! Det är nu officielt bestämt. Jag kan inte smita undan. Haha. Jag är mycket diciplinerad. :P

...


Usch och fy!

BLÄ. Den här tisdagen har inte varit så bra. Eller ja, i skolan var det rätt roligt. Annie var tyväär sjuk, men jag var med Jossan ganska mycket i dag. Vi flummade som vanligt ;) Men efter skolan så blev det genast jättetrist. Vi slutar typ halv 3 och klockan kvart i har jag blockflöjt, så jag gick till kultur skolan och satte mig där för att vänta på min lärare. Klockan blev fem i. Ingen lärare. Klockan blev 3. Ingen lärare. Klockan blev fem över 3 (då skulle mamma kommit och hämtat mig). Ingen lärare och ingen mamma. Till sist blev klockan halv och då kom mamma. Jag var ju såklart väldigt surmulen när mamma väl kom. Jag hade ju suttit där och väntat i nästan en hel timme. Morr... Aja, resten av eftermiddagen har jag tillbringat framför tv:n och datorn. Inte så bra, men det skiter jag i.
Tycker nästan att jag förtjänar att vara lite lat... Haha, okej kanske inte. Men men, nu blev det så i alla fall. Nu ska jag gå ner och måla nya hyllor till mitt rum som snart är färdigt! Jippie!
Btw, jag har faktiskt också färgat håret...:P Mörkbrunt. :) Tänkte visa ett kort, men jag blir inte bra på foton så det får bli någon annan gång.
...

Sen uppdatering ;(

Sorry för den sena uppdateringen, men jag har inte hunnit förrens nu! Jag var ju i stan med Annie i fredags och köpte mig ett par svarta jeansleggins, farsdag present m.m.^^ Haha, jag har typ sliti ner hälarna på mina uggs så dom var SKIT HALA! Haha, jag kunde knappt gå utomhus. Men men... Sedan sov jag över hos Annie. Vi tittade på idol och sedan somnade vi typ tjugo över elva (!?) mobba oss inte, vi var jättetrötta!
På lördagen så skulle Annie färga håret så vi gick till Kvantum, där hade det varit inbrott, dom hade kört in med en bil vid kassorna typ... Skit weard :S  Ja, så viköpte all hårfärg vi behövde och lite godis:)
Först färgade vi Annies hår, det blev typ mörkblont, men hon blev inte så nöjd... Men hon bestämde sig för att färga om det till blont igen... Fast sedan när vi gjorde det (nästa dag) så blev det inte så ljusblont, det blev mer rödblont/mellanblont men fint är det i alla fall.
Aja, så hela helgen har jag spenderat med min underbara Annie ;D Sedan var det ju farsdag så farmor och farfar kom över på middag. Det var lite mysigt.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på :P förslag?
...

Pics ;D

:) :)

Lite pics i dag :) Hehe...

Torsadag! JIPPIE! Jag älskar torsdagar. För det första har vi sovmorgon och för det andra har vi helt ok lektioner och för det tredje så rider jag i dag! Tihi! Förra gången gick inte så bra för jag fick rida på stallets största häst (OCH JAG ÄR KORT) så min irdlärare fick slänga upp mig! Haha! Skulle flabbat ihjäl mig om jag sett mig själv. Men men^^ Vi får hoppas att det går bättre i dag.
Vi drack ikapp i dag i bamba :P Det var skitkul ( jag var dock inte med för förra gången jag gjorde det fick jag en kallsup -.-) Annie vann alla gångerna. Hon äger på att dricka! (Och för er misstolkare, vi drack VATTEN)
Så kul man kan ha^^
Kanske inte hinner uppdatera i morgon för jag ska in till gbg och shoppa med Annie och sedan ska jag sova hos henne, men på lördag får ni se mina inköp (om det blir några)! Got it?
Nu ska jag göra franska läxan :) D'accord?

Au Revoir x)

...


Citat: "Men du kan ju gå och ta dig någon stans!"


     :)
Vad tycker ni? Färg eller svartvit? Jag ser lite mobbad ut men men^^ Själva korten är ju fina eftersom dom är tagna av mäster dotografen Josefine!
Haha, har jag inte ett fint paraply?

Aja, tänkte berätta lite om dagen! Vaknade innan väckarklockan i dag. Det är ytterst onvanligt. Men ändå tryckte jag på snooz typ 4 gånger (det är ytterst vanligt). Sedan var det ju dags för skola. Tyvärr hade Lollo försovit sig så jag var tvungen att gå, men som tur var så skulle Malin gå med så jag slapp vara ensam. Haha, hpn skulle ha med sig sin cykel så jag fick sitta på pakethållaren en bit, hela tiden skrek jag: Det går för fooooooooort! Haha!
Jag är en liten chicken :P
Skoldagen har varit ganska bra! Blev klar med lite saker så det känns skönt. :) På lunchrasten drog vi till kvantum med några av killarna och köpte lite godis. Söderlund tjatar varje dag om "Palle Kuling Choklad" så jag och Jossan var tvungna att testa! ;)
Eftermiddagen har varit ganska slapp... Och skön... Pluggade lite engelska och sedan så var jag inne på YouTube och hittade avsnitt av Sailor Moon, som är en japansk tecknad serie som jag såg på när jag var liten! Haha, jag reagerade på att dom så till en liten kille " Men du kan ju gå och ta dig någon stans!" Haha!
Jag berättade det för Alma och då berättade hon för mig att hon än gång hört dom säga Slampa på ett barnprogram. Mahaha! Lite knäppt att dom använder sådana uttryck/ord:P Men men ^^ 
I morgon ska jag rida ♥ Jippie! Och kanske göra något annat... vem vet^^
Vad har ni gjort i dag? ;D

...

One step closer...

Tisdag i dag. Jippie. Skoldagen var faktiskt rolig! Min söta Josefine kom till skolan i dag. ;) Henne har jag saknat grymt mycket. Men det behöver jag inte göra längre! <33
Roligaste lektionen i dag var nog No:n som jag tillbringade med Min underbara annie :D Vi lärde oss grund ämnen med hjälp av att spela ett litet spel (ungefär som "hej knäckt") Det var hur kul som helst! Kanske inte ska gång in på detaljer.... (haha) Men sedan var det MATTE "/ JAG KAN INTE FÅ IN ALLA DESSA BRÅK OCH PROCENT I MITT HUVUD! Dom vill bara inte -.- Tips ngn? 
I alla fall... Nu måste jag plugga matte och läsa svenska. Roligt värre... 

... 


Back to reality...

Happ, i dag var det skola igen. Jag trodde att vi slutade tolv i dag, men nej vi skulle visst sluta tre -.-. Fast vi hade tur för vi fick ha A-pass hela dagen:) Det var lite skönt. Sedan, efter skolan så hade jag utvecklingssamtal... Jippie. Fast det gick faktiskt ganska bra. Sedan var jag i behov av att vara med min Annie som kom hem från EGYPTEN för några dagar sedan. Vi hade grymt kul som vanligt!
Tyvärr hinner jag inte uppdatera så bra nu för jag har lite saker att göra! Kmr mera i morgon.
...

Something i drew...

Dessa två ritade jag på stugan.

bild 1

Blev inte så realistisk men jag tkr den blev OK iaf. :P
Jag målade henne i bh bara för att linnet blev fult. Haha. Misstolka inte

bild 2

Ja... den här är ju... äh jag vet inte, men den är hur som helst inte klar! som ni kanske ser :P



Vilken gillade ni bäst? varför?


...

I'm back ;D

Tjoho! Äntligen hemma igen! Visst det har varit hur kul som helst med Lollo på landet, men det känns alltid skönt att komma hem. Men i alla fall, här har ni lite bilder från helgen!

pannkakor

Gröna pannkakor blev det till lunch på Halloween! Lite onyttigt men who cares? Det var ju gott! :P

landet

En liten bild jag tog när vi var ute på promenad. Kallt var det, men mysigt!

halloween

Jag på Halloween ;) Var inte så speciellt utklädd, bara djävulshorn och svart klänning, men ni skulle sett lollo! Hon var fan as cool ;D

Ja, höstlovet har allt som allt varit underbart lite slappt men underbart, men i morgon ska vi tillbaka till verkligheten.
Btw, har mätt hela mitt rum så i veckan blir det nog nytt golv inne hos mig! Jippie! :D

...

RSS 2.0