Moose tracks and friday's


Bilder från gårdagens shoppingtur^^ Eller tja, glassen jag tryckte i mig. Den hette Chocolate Moose tracks x) Lite najs namn.
Vi åt middag på Fridays. Så sjukt mycket mat!! Man fick nästan ett halvt salladshuvud till förrätt, en stor köttbit till varmrätt och den här underbara cheesecaken till efterrätt !
Gott, men alldeles för mycket....



efterrätten på friday's

moose tracks x)


fick en liten nagek make-over på en av outletsen ;)



nu säger jag go natt. Igen.

*gäsp*

Det har varit en lång dag i dag på Universal studios. Riktigt roligt, men lång som sagt. Finns massor mer bilder från i dag, men dom kommer upp i morgon. Eftersom vi bara varit på olika ställen hela tiden de senaste dagarna tänkte vi ta en dag vid poolen här på hotellet i morgon tror jag!
Då frå jag chans att använda min nya bikini top från Victoria's Secret. ;) 

Klockan är halv tolv här och fem på morgonen hos er, så jag säger go natt allesammans! :D

Titta in i morgon för att få se bilderna :D

Mer bilder från i går




Jag i går^^ *blek*
outfit:
Blus, som inte syns - vila
kjol- H&M
Väska- DFNY
Blomma H&M
örhängen - H&M
Skor, som inte heller syns- gladiatorskor från eurosko.

underbar affär^^

a


a

Starbucks !







Så! Resten kommer lite senare ;)


Day 2 in sunshine state

Då var dag två snart slut. Ännu en underbar dag! Regnade i morse, men senare på dagen blev det sol och fint väder! Dock blåser det... (alltid är det ju något....)
Precis som i går ängnades dagen åt att shoppa! Ännu en mega outlet med designer kläder ;) Lovley! I dag shoppade hela familjen loss ^^ Alma köpte mest. Såklart . ;) Men jag köpte också lite saker som ni kommer att få se!
Mamma hittade ett par skitsnygga klackskor på ALDO ;) Funderar på om jag kanske kanske kanske kan låna dom någon gång...
Här är lite bilder från i dag!
Då var dag två snart slut. Ännu en underbar dag! Regnade i morse, men senare på dagen blev det sol och fint väder! Dock blåser det... (alltid är det ju något....)
Precis som i går ängnades dagen åt att shoppa! Ännu en mega outlet med designer kläder ;) Lovley! I dag shoppade hela familjen loss ^^ Alma köpte mest. Såklart . ;) Men jag köpte också lite saker som ni kommer att få se!
Mamma hittade ett par skitsnygga klackskor på ALDO ;) Funderar på om jag kanske kanske kanske kan låna dom någon gång...
Här är lite bilder från i dag!





a





syrran i sina nya glasögon från clair's


Det kommer mer bilder i morgon. Har typ hur många som helst till att visa men jag är jättetrött! Så resten kommer i morgon :) Då kommer det kanske några bilder från Universal Studios också!
Jag har ju inte ställt om mig ordentligt än. Klockan är 5 på natten enligt mitt huvud. *gäsp*


Lång dag i Orlando Premium Outlets

Hejsan!
I dag har det regnat. Mycket. Det har till och med blixtrat! Inte precis det väder man vill ha när man är på solsemester, men det är inte så mycket att göra åt det. På tisdag och resten av veckan ska det i alla falll vara sol!
Under dagen åkte vi längs International Drive för att kolla in alla attraktioner, affärer m.m. Vi stannade till vid ett otroligt stor outlet center! Fullt med designer kläder som är mycket billiga! :D
I dag var vi mest och kollade läget så vi köpte inte så mycket. Tja, Alma köpte ju såklart lite grand... :P


Här är lite bilder från i dag;



DKNY affären^^ Hittade en t-shirt för 160 sek! Och en übersnygg väska!



Dagens outfit:

Jeans "jacka" - Gina Tricot
Linne - Esprit (?)
Jeansshorts - Gina Tricot
Gladiator sandaler - Eurosko

Lite suddigt kort. Taget inne i povrummet på DKNY.



Så här såg det ut ;D
a

Taget från bilen. Random Hotell på International drive ;)


Var och handla mat förrut. Shit va mycket onyttigt mat det var :O


Dag ett i Orlando!

Första dagen i USA. Så jäkla härligt! Flygplanseresan var dock skitjobbig. Först till Amsterdam, sedan till Detroit och slutligen till Orlando. Första planet gick kl 10.30 från Landvetter och vi var framme klockan klockan 6 på morgonen (svensk tid) klockan tolv ungefär i USA tid.
Det var dock lite svårt att sova när vi väl var framme på Hotellet.
Nu har jag just kommit in från ett dopp i poolen med Alma. Lite kallt ;S
Men förövrigt är det ganska varmt! Så otroligt fuktigt i luften :) Fast i dag och i morgon ska det regna, men sedan blir det mer sol och bad! :D
Vi upptäckte just att vi bor granne med Sea World :P
Nu ska vi ta en tur med bilen så jag ska försöka ta lite bilder!


Ny design^^

Har ny design... Blev inte så bra som jag hade tänkt mig... Men den får duga så länge^^ Nu ska jag packa det sista och sedan sätta mig framför tv:n och slappa! :)

Dagens lååt :D

En sista dagens låt innan jag åker ;) Skit grym! Inte så ny, men den är ju bra.

;)


Pacink for USA :D

I MORGON SMÄLLER DET! :D Jag kan inte fatta att vi åker i morgon! Ska bli så kul så det inte är sant. Just nu håller jag på att packa. SOMMARKLÄDER. Och lite andra saker också såklart. Ritblock (ofc), pennor, smink, smycken och andra nödvändiheter!
Jag har redan packat ner kameran så det blir nog inga bilder förrens vi kommer fram. :)

Ska försöka hinna lägga in den nya headern, men vi får se hur det blir med det. Annars så gör jag det där. Nu ska jag fortsätta packa!


Go natt (:

Tänker gå och lägga mig snart. Är trött. Vet inte ens varför jag skriver ett inlägg för jag har inget att skriva om just nu. Vill mest bara säga god natt antar jag^^
Var inne på Kenzas blogg förrut och kollade på bilderna från egypten. Shit va härligt det ser ut! Längtar....


Klotter^^





a

Tihi^^ Nu funka det! Den här har jag suttit och lekt med. Roligt, roligt. Tror dock inte att jag orkar läsa nu. *lat* Har lite andra grejor för mig... Hehe...


:(

Usch, jag är på riktigt dåligt humör. Ingenting vill funka. Försöker ladda upp en bild här men det går inte. Jag blir så arg!
Morr...
Jag som tänkte visa vad jag hade suttit och kladdat med i photoshop. (ingen teckning dock:P)
Men det får la bli lite senare ikväll då.
Just nu tänker jag koppla bort det och tänka mer på USA resan (som om jag inte redan tänker på den 24/7) i morgon ska jag börja packa lite grand. Det är alltid bra att börja tidigt så man slipper sista-minuten-packa.
Nej, jag kan inte tänka på USA resan just nu. Måste misshandla min djävul till dator först. Uppdaterar som sagt mer sedan... Om datorn lever.


R.I.P.

 Min mobil har gått sönder. Jag har haft den i snart fyra år! Stackars liten. Det var mitt fel. Jag hade den i en -inte-så-vattentät-ficka när jag gick till skolan i pisseregnet. Inte så jättesmart x)
Så nu har den dött. Bokstavligen. Men det var ju ändå på sätt och vis dags för en ny.




Har just städat mitt rum och pluggat lite grand. Med betoning på lite grand. Har ganska mycket kvar att plugga, men jag orkar verkligen inte göra det i dag. Det får bli i morgon.
Kanske kan plugga lite sen... Lite.
Men snart börjar ju alla roliga tv program som man inte får missa :D Hehe!


Tisdag

En ganska "vanlig" dag i dag. Hände inte så mycket. :)
Just nu sitter jag i alla fall och tittar på Svenska Hollywood Fruar eftersom jag missade det i går. Riktigt rligt ;)
Sedan ska jag antagligen plugga lite. Har NO redovisning på tisdag. *nervös* Nämen, det kommer nog gå bra.
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu, så jag uppdaterar mer senare.

Ser ni vad det är?

s
Ska förestella en fluga. Vet inte om det ser ut som en fluga.... Hur många ben har en sådan egentligen? :P Haha! flugor är inte min starka sida...
Då kanske ni undrar... Varför i hela världen ritar hon en fluga.
Jo för att jag just kom på att jag har en uppsats om insekter som ska vara klar i morgon. Och en fluga är ju en insekt... typ. Lite långsökt kanske.
Men ändå^^ Jag har nästan aldrig målat en fluga förrut och nu hade jag en anledning att göra det!

Jisses. Jag har just skrivit ett inlägg om en fluga. (!?)

Haha, nej men jag ska snart dra till spinningen med Annie^^

Jag lovar, det kommer aldrig mer nämnas en fluga i denna blogg...

Matte och spinning.

Usch. Jag har massvis med matte att göra. Inte kul. Brukar inte ligga efter i det, men den här gången gör jag det. Dessutom är jag hungrig som en varg.
Det posetiva i dag är i alla fall att jag och Annie ska spinna klockan sju. :) Det ska bli härligt (Men grymt jobbigt eftersom jag har träningsvärk sen i går...)
Det snöade lite i dag :( Fast det spelar inte mig så stor roll eftersom jag drar på lördag. Sol o Bad hela dan.
Nu ska jag bli torterad av min mattebok.

GAAAAH o.0

JAG MISSADE KENT! DOM ÄR I GBG IKVÄLL! F*an j*vla f*tt skit. Sorry för svärorden. Usch, nu är jag deprimerad. Jag ville ju se dom. Jag älskar Kents musik. OCH JAG MISSADE DOM. Okej, okej. Världen går inte under för det. Jo. Det gör den.
Skit.


*gäsp*

Suck. Jag är helt död. Skulle aldrig joggat innan medelpasset. Det var ett skitjobbigt pass i dag så nu är jag helt slut. På vippen till att trilla ihop i en hög. Men det kommer jag antagligen inte att göra.
Trots att jag är väldigt sliten nu, så känns det ändå väldigt bra att jag har rört på mig så pass mycket i dag!
Nu sitter jag och väntar på att det ska bli middag. Doftar fläskkotletter^^ Mums!
Ni får ha en trevligt söndags kväll! :) Det ska i alla fall jag ha.
Går det något roligt på tv i kväll? :)

Tillbaka från min jogging tur.

Nu är jag hemma från min jogging tur. Det var skönt, men jobbigt för det är fortfarande massor med snö och is överallt som man kan halka på. Träffade Elin och Kathrin på vägen! Kanske att jag träffar Elin igen på medelpasset sedan. Måste snart göra mig i ordning för det om jag ska hinna.

Usch, i morgon är det skola igen. Jag orkar verkligen inte med skolan just nu. Inte för att vi har så där jättemycket skolarbete, men det är ändå lite tröttsamt att sitta där timme ut och timme in. Men vad kan man egentligen göra åt det? Inte så mycket...


JAG SKA...

UT OCH JOGGA! Nu har jag bestämt mig. Så farlig är det ju inte och jag springer ju knappt 3 km. Så, önska mig lycka till^^

Hm.. Vad är...

Det här?

a

Har ingen aning om vad det är för något... Monster? Den bara dök upp i mitt huvud i går och jag kände att jag var tvungen att kladda ihop den i photoshop.
Den liknar en groda men ändå en björn... x) Livlig fantasi = Jag.
Bortset från att själva objektet är ett mysterium... Vad tycks? ^^


Bang Bang

Sitter och lyssnar på Nacy Sinatra- Bang Bang.
Det var en blogg som kommenterade ett inlägg, jag tittade in på hennes blogg och fick se några rader från låten på headern och då fick jag sån lust att lyssna på den! :)
Har just proppat i mig en tallrik med havregryns gröt. Nyttigt, nyttigt. Förövrigt sitter jag och målar ett monster/björn/något konstigt.
Kanske ni får se den sedan. Om ni är snälla!^^

Söndag :)

I dag är det söndag. Så här dags nästa vecka är jag väl framme i Orlando och ligger antagligen och solar^^ *längtar*
Funderar på om jag verkligen ska jogga. Är lite lat i dag och dessutom är det så blött ute... ursäkter.
Men jag ska i alla fall gå på Medelpasset kl 18.00.
Tills dess kanske jag ska måla lite eller något. Måste fundera lite på hur bloggen ska se ut när jag ändrar headern. Asså om jag ska ha kvar samma färg och så. Vi får se... ;)
Vad tänker ni hitta på i dag?

a

haha, halva ansiktet syns knappt!  Men är det soligt ute så är det!^^

Go natt^^

God natt alle sammans! Har ni haft en trevlig lördagskväll? Det har jag haft. Myst mes syrran, tittat på film och bara tagit det lugnt.
Men i morgon blir det träning må ni tro. Antagligen springer jag iväg på en jogging runda, eller så ser jag va friskis har för pass. Om dom har några (?)
Jag uppdaterar mera i morgon bitti/förmiddag.

Dagens Låt ;)

Dagens låt : Alice Underground   Avril Lavigne

Jag gillar den här låten. I och för sig så gillar jag typ alla Avrils låtar. :) Vad tycker ni?




Kom just hem från en promenad med mamma och pappa. Det var skönt att komma ut lite grand. Just nu är det hela 7 plus grader (!) Haha!
Jag var dock inte så sällskaplig av mig, gick mest och tänkte på saker och ting. Men sånt är ju också härligt!

C'est fini

a

Japp. Så här blev den lilla illustrationen. Lite weird men jag tycker att den är rätt gullig! Middagen i går med Annie blev riktigt lyckad. Vi såg på en film som hette I Love You Beth Cooper. Den var lite udda, men rolig.
I dag har jag inte gjort så mycket annat än att måla. För hand. (Blev någon konstig monster bild som jag kanske visar någon gång)
Har faktsikt fotat lite också. Ska ju sätte dit en ny header på fredag. DAGEN INNAN VI ÅKER TILL USA! :D
Gah! Orkar inte vänta längre...
Jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på nu...


Ont i huvudet.

Jag har ont i mitt huvud. Igen. Trodde inte att att jag hade med mig mina glasögon till skolan i dag, så jag har gått runt utan dom, vilket ledde till huvudvärk. Jippie.
Just nu sitter jag i alla fall och målar. Har städat lite inför ikväll. (vi ska ha gäster)
Haha, i dag på SO:n så pratade vi lite om Måna Sahlin. Vår lärare frågade; Alla vet vem hon är väll?
Då var det en kille som svarade; Det är hon på tjugolappen va?
Haha, alvarligt talat. INte så smart...... Fast han är grymt schysst och roligt^^

a


Work in progress. Håller på att måla en bild i photoshop. Så ser den ut just nu! Vad tycks?

Dagens Låt ;)

Dagens låt; Who says - John Mayer

Älskar hans röst. Den är så härlig på någotvis. Låten är ju så klart skitbra också.
Han är ju lite snygg också....




Kom hem från stallet för typ en timme sedan. Gick jättebra^^ Glimmer fick jag. Har just ätit pasta m. Biff och blåbär och jordgubbs smoothie. Super gott!
I morgon är det fredag och då kommer Annies familj hit och äter middag. Trevligt, trevligt. :D
Aja, jag uppdaterar mer i morgon!

Hurry, hurry! ;S

Usch, jag har lite brottom. Eller usch vet jag inte om jag ska säga. Ska ju till stallet så det är ju bara roligt!
Åker dit lite tidigare i dag för att vara där med Annie. Är ju trevligt med sällskap.
När jag kommer hem måste jag göra matte så det blir inte så mycket mer bloggande i kväll. Kanske att jag hinner med ett litet inlägg till...

Har ni gjort något skoj i dag?

I'm heading off

Då drar jag! Uppdaterar mer senare ;) (Nödvändigt inlägg)

Dans-pass

Drar iväg till friskis och svettis snart. Dans-pass i dag! :D Inte så jobbigt, men sjukt kul. Annie, Filippa och Elin ska hänga på i dag också. Så det ska bli roligt. 
Är klar med IUP:n nu. Skönt. Slipper man tänka på det mer! Men nu måste jag ta hand om min klädhög. Om jag inte tar hand om den nu kommer den snarv vara högre än Kebnekajse. Det vill vi ju inte ;)

Haha, så här ser jag ut på danspassen :

a

Le pain francais

Var i gbg i dag med franskagruppen. Jättehärligt att vara där i stället för i ett kallt klassrum. Fast vi var ju såklart där i pedagogiska syften om ni fattar vad jag menar.
Vi gick till ett franskt café, Le pain francais. Där fick vi välja vad vi ville för 40 spänn. Jag tog en choklad muffins och en cola. Franskt som tusan...
Vi fick "beställa" av våran lärare så fixade hon ;)

a

Cafét. Google. (Glömde kameran hemma )


Just nu sitter jag och gör ingenting. Funderar på att fylla i resten av IUP:n. Haha, upptäckte igår att jag bara har G i idrott. Inte så bra. Men jag är typ bollrädd. Och dessutom har jag redskapsgymnastiksfobi. Hehe... Och det enda vi haft på sistone är redskap och bollspel!

Jag föredrar att gymma, spinna, springa, dansa eller vanlig gympa. Vad föredrar ni? :)
Uppdaterar mera sedan!


Friskis och Svettis

Nu är jag ny duschad och ren ;) Tränade ett medel pass på friskis och svettis en timme för att bränna bort semlan. (: Passade på att ta med mej ett ex av deras tidning också! Fanns sex bra sätt att göra situps på. Yey! :D
Funderar på att gå och lägga mig, eftersom jag sov mindre än fem timmar förra natten.
Men vi hörs ju i morgon ! (L)

Miss Fix

Haha, glömde nämna att jag var riktigt teknisk förrut ;) Lagade bredbandet^^ Okej, inte lagade, men fick i gång det efter att elektrikern varit här och busat.
Siri fixar allt ;)

a
Kosntig illustration som dök upp i huvudet...

Semmeldagen... iaf för Siri^^

Tisdag. Skola. BLÄ! Usch, jag var skittrött i dag också. Har typ inte sovit någonting. (Fyra timmar) och jag kommer antagligen inte få sova någonting i kväll heller. (syrran ska ha kompisar) Så jag kommer att se ut som ett lik i morgon. Jippie.
Förövrigt har dagen varit ganska bra^^ Lite tråkig skoldag dock. Fast vilken skoldag är inte det?
När jag kom hem hade mamma köpt semlor. Mums... ;) Jag ska faktiskt träna i dag så det kunde jag unna mig.

a

a


Mumsigt värre^^

Uppdaterar mer sedan, måste fylla i IUP:n (individuell utvecklings plan -.-) FY TUSAN.


Änglar och Demoner

Nu ska jag se på Änglar och Demoner med Papppa♥ Älskar Da Vinci Koden, så jag gillar nog den här med...
Ses i morgon!

a


Hemma från Annie ;)

Gud vad jag är trött. Usch, det känns som om jag är dö trött hela tiden. Jobbigt. Kom just hem från Annie efter att ha varit hos henne sedan klockan 4 typ. Ingen av oss hade något att göra så jag stack dit :) Hann inte äta lunch innan så det blev våfflor hos henne.
Dom hade inget smör så jag fick ta med mej det hemifrån. Måste sett mobbat ut x) Gå runt med smör i handen :P

JAG LÄNGTAR SÅ TILL USA RESAN! JAG DÖR SNART AV FÖRVÄNTANSFULLHET. kan man säga så?
Det ska bli så jäkla kul. Och så jäkla mycket shopping... Åker inte denna lördagen, men nästa. Tills dess måste jag träna sönder och klippa sönder mina brallor.
Har typ 5 st par jeans som är för små i benen. Ska se om jag kan göra om dom till shorts (L)

a

På promenad med smör

a

Allvarligt talat. Det där är inte en jordhög. Det är en SNÖhög. Ligger i våran backe. Lite lagom trevligt...


Dagens Låt



Dagens låt : Blah Blah Blah, Ke$ha

Tycker att låten är riktigt bra! Lite skönt att höra något annat än Tik Tok från henne. Va tycker ni? ;D




Ny duchad, ny tränad och snart ny målad^^

Jag lyckades! Jag lycades masa mig ner till motionscykeln och cykla en stund. *stolt*. Nämen det känns riktigt skönt efter som jag proppade i mig de sista pollysarna från gårdagens bio... ;P
Så nu sitter jag här i ny duchat hår och väntar på att bygg-gubbarna ska åka hem så att jag kan laga lite lunch. (köket är nästan klart. Saknas bara några brädor typ.)
Tänker måla naglarna tror jag. Rosa ^^ Är så tråkigt med svartngaellack till våren.


Studiedag!:D

I dag har jag studiedag. Jippie! Ska bli skönt att bara ligga och slappa här hemma. Jag sov aldrig hos lollo igår. Hon mådde inte så bra "/<3 Men så kan det ju gå.
Har fortfarande ont i handen sen i går. Inte lika mycket, men det känns fortfarande.
Just nu sitter jag och kolla på Rachel Ray.

a


Haha, så här går det när man har mycket fritid xD Min frukost i dag. (:

Hemma igen ;)

Då vart man hemma igen. Filmen var hur bra som helst! (Inte bara för att Robert Pattinson var med...Allvarligt.) Nej, men den var väldigt speciell och fin. Slutet var lite lagom bra dock.
Jag brukar ganska sällan gråta på bio, men i dag grät jag jämt och ständigt! Haha, underbara lollo som satt bredvid började fälla tårar så fort filmen starta!
Men hursomhelst så rekomenderar jag filmen till alla dom som gillar romantiska draman!

Just nu sitter jag med värk i handen och det går nätt och jämnt att skriva på datorn utan att det gör allt för ont. När vi skulle till spårvagnen så stod vi kind of på fel ställe.... och när jag fick syn på spårvagnen så började vi springa efter. Vi hann. Men när jag skulle stanna gled jag på gruset och trillade på min hand mitt framför spårvagnsdörren.
Lite lagom smidigt... Så nu är jag lite surmulen och har ont som tusan. Tur att mab har hackad grönkål i frysen som kyler svullnaden.

a

a


På bio får man faktiskt unna sig ngt gott ;D

I'm off :D

Nu drar jag! Om tio minuter typ. Tills dess får jag la fortsätta att tröka här hemma. Annie ringde förrut. Dom har klippt Charlie ;) Kan bara föreställa mig hur den föredetta lurventotten ser ut ;D

Efter bion så åker vi antingen hit eller hem till Lollo. Vi har inte riktigt bestämt än, men vi får se om jag hinner uppdatera.

Aja, puss på er :D

a

Jag i dag ;)

Så här ser jag ut i dag^^
Tunica- Vila (tror jag)
Byxor- Gina Tricot
Skärp- H&M
Väska- F.N.Y


a

j

Snart drar jag in till Gbg. Eller tja om en och en halv timme...^^


Trök...

Jag har så tråkigt. Och jag hart fortfarande inte tränat. a
Liten illustration. Skissade ihop den på typ 30 sekunder. Inte så fin men vem bryr sig ^^ Sitter och funderar på vad jag ska ta på mig i dag. Bäst att gå igenom Garderoben.
Ciao!

Remember me

Nu har jag reserverat biljetter till Remember Me för mig och Lovisa. Det ska bli skitkul att se robert pattinson spela i någon anna film än Twilight. ;)
Någon annan som har sett den?

Nu är jag i alla fall inte så trött längre. Funderar på om jag ska träna lite. Men jag vet inte om jag orkar. Fast egentligen borde jag göra det eftersom jag snart ska komma i min bikini. ;O Okej, jag kommer i min bikini redan ;P Men det är alltid bra att träna!

Nej, nu tänker jag göra mig iordning. Ser ut som ett litet troll just nu. nyvaken. Hehe..
a


Trött *gäsp*

Asså klockan är inte ens elva än och jag e redan så trött så jag tror att jag dör. En lördags kväll!? Fy tusan. Trots att jag sov hyffsat länge i morse. Konstigt. Men men... Finns inte så mycket annat att göra än att gå och lägga mig... Eller sätta mig framför tv:n och titta på en Adam Sandler film...
Vi kör på alternativ två.
See ya!

a

Allvarligt talat mobba inte xD Trött-gubbe-illustration?

Anna Bergendahl till Oslo

Anna Bergendahl vann Melodifestivalen 2010. Hur tror ni att det kommer gå för henne i Oslo? Jag tror att hon kommer göra bra ifrån sig, men jag tror dock inte att hon kommer att vinna. Men låten är ju skitbra för å vara melodifestival-låt.
Men hursomhelst så får vi hålla tummarna för Anna och hoppas att det är her time to shine.
Tyckte ni att det var rätt låt som vann?

a


Lollo-dag!

Har varit med lollo hela dagen i dag! :D Vi har haft det bäst som vanligt. Fotat har vi gjort så klart. Här kommer de underbara vinterbilderna från i dag.

a

a

a

a

a

a

a

Haha lollo smiter....


Detta var några av dom^^ finns några till på lollo och några på mig som kommer upp senare^^


Dagens Låt




Åh, ljuva helg :}

ÄTNLIGEN helg. Inge mer läxor, prov eller tidiga mornar. Dessutom så har jag studie dag på måndag så jag har långhelg. Could it be better?
Nä. Skulle inte tro det.
Åt min första frukost i det nya köket i dag. Yey! :D Lite najs ;) Just nu sitter jag och väntar på lollo. Vi har just bestämt att vi ska se Remember Me på söndag tillsammans. Nya Robert Pattinson filmen. ´

Här är dagens outfit (:

a

jag vet.  Den blev skitsuddig. Whateva' ;P Hehe nej men den får gå bra ändå! ^^

a

Inte lika suddig *tummenupp*.

Skjorta - Mammas gamla
Skärp- H&M
Jeans leggins- Gina Tricot




Beyoncé goes gaga?

Okej... Det här är inte lite sjukt. Tyckte först inte ens att det såg ut som Lady Gaga. Helt ärligt så tycker jag inte låten var så bra. Men man kanske måste lyssna på den flera gånger?
Videon är i alla fall helt sjuk. Beyoncé i gaga stil går liksom inte riktigt ihop i mitt huvud. Vad tycker ni?


Eclipse

I dag kan vi börja använda vårat nya kök. Bilder kommer inom kort. Det ska bli lite gott att få äta mat gjord i ungen eller stekt...^^
Min weecam har gått sönder... Buhu.. Aja, pappa kan säkert fixa den när han kommer hem.
Haha, jag hade ju hemkunskapsprov i dag. Det gick faktiskt helt ok. Vg nivå. 33/45. Haha, en i min grupp fick 1/45... Han skrev att Chips var ett av mineralämnena. Stackarn...

Vad tycker ni om eclipse trailern? :D I love it!
Vem orkar vänta till 30 juni!? -.-




Hemkunskap och franska.

Usch nej jag tycker att hemSk-kunskap är ett bättre namn för hemkunskap just nu. BLÄ för teoretiska prov. Allvarligt talat! JAGORKARINTE. Sen är det franska glosor+grammatik på det också. Yey för torsdagseftermiddan...
Nej, det är bara att bita i hop och börja med dessa dumma läxor.

Dagen har varit bra förövrigt. Engelskan dramat gick ganska bra. Förrutom att jag inte fick av mig ett linne x) Men det blev inte så dåligt som vi trodde att det skulle bli.

Om typ två timmar drar jag till stallet så jag har lite bråttom med att plugga! ;S



a

a

a

blev lite suddig... skolkladd...


Min hatt den har tre kanter....

a
Haha, har jag inte på mig världshistoriens snyggaste hatt? Ska ha med den i dramat sedan och jag var bara tvungen att ta ett kort.... ^^
Jag ska i alla fall dra till skolan nu. Med 3 kassar fulla med kläder. Okej kanske inte tre... Men mycket kläder kommer åka med i dag!
Vad ska ni hitta på i dag?


Grey's Anatomy om 20 min!

j

Dett gänget kommer att dyka upp i min tv ruta om 20 min... Jippie! Okej, världens onödigaste inlägg, jag vet men jag hade inget annat bättre för mig... Så varför inte?
Har varit inne på topshops hemsida och kikat lite. MASSOR MED GODBITAR DÄR! ;) Fast jag har gett mig själv shoppingförbud eftersom vi drar till USA om typ tre veckor och där kommer det antagligen blir shopping som heter duga! :D LÄNGTAR.
Men tills dess får jag nöja mig med att bli inspererad av kläderna på toshops hemsida... ^^
MINDRE ÄN TJUGO MINUTER KVAR NU! GOT TO GO!


Coldplay (L)

ÄLSKAR COLDPLAY!! (L) asså deras texter är lite speciella ibland, men dom är så fina och betydelse fulla (L) me liiiiiikeee!

Här är en av de bästa enligt mig


Övaövaöva

I dag har jag övat engelska. Det var faktiskt riktigt kul^^ eftersom jag gjorde det med några kompisar. Och dessutom har vi ganska rolig engelska läxa. Vi håller på med ett drama/ en pjäs om Hollywood. ^^
Just nu sitter jag och gör ingenting. Väntar på att klockan ska bli nio så jag kan se på Grey's Anatomy... Men det dröjer ytterligare två timmar innan det börjar ju...
Funderar på att sysselsätta mig lite med photoshop. Jippie!

:

a

a

Tyckte att dom var lite sommriga/våriga och vem vill inte ha lite värme i denna eviga vinter?
Haha, den sista var jag bara tvungen att lägga in bara för att den e så rolig att göra^^


Dagens låt

Dagens låt igen^^ Jag vet att den är ganska gammal, men det var länge sedan jag lyssnade på den riktigt mycket så jag har fasnat för den igen.


090310

Snark... Jag är så trött. Vet inte varför. Måste gå och lägga mig tidigt i dag så jag inte somnar på lektionen i morgon.
Dagen har varit ganska ointressant. Försova sig, gå till skolan, tråka i skolan, åka handla (och äta fransk hotdog), komma hem^^
Ja, så intressant var min dag! Just nu sitter jag och funderar på om jag orkar träna i dag. Tror inte det...
Lite senare blir det i alla fall plugg. No. Insekter och Svampdjur. (svampbob, here I come? xD) Haha!

Har inte så mycket mer att skirva just nu, så ni får lite bilder. ;) En bild säger mer än tusen ord vet ni la! ;D

a

a

mobba inte mitt hår på den här bilden (a)


Puss o Kram!! (L)

Svenska Hollywood Fruar Season Two

google

   (google)

Då var det dags igen. I dag börjar Svenska Hollywood fruar igen. Fast den här gången med både nya och redan bekanta ansikten. Som vanligt går det på tv3 kl 21.00.
Ska ni se?
Jag ska definitivt se. Bara för att det är roligt att se hur uppblåst man kan bli av att äga mycket pengar. Jag förstår inte hur man kan tänka på det viset dom gör. Deras prioriteringar är helt klart annorlunda än kanske en vanlig svensk familj. Dock är det ganska roande att se vad dom kan hitta på.
Anna anka ska bara gästspela i den här säsongen, vilket jag tycker är lite synd, men det kommer som sagt nya ansikten. T.ex. Suzanne Saperstein.

Ja, vi får väll se hur den här säsongen blir...


Heading to school!

Nu drar jag iväg till skolan ;) Hoppas ni andra får en bra dag! Själv ska jag hem till Annie lite senare så jag kommer antagligen inte hinna blogga så mycket mer i dag.

Ha det bra ^^


gah! Tänkte lägga upp en bild, men det dampar ju sönder. ;S

ooops

It got cut! så här ska den se ut :)

a


vilse? xD

Haha, jag var bara tvungen att lägga upp två till! ;) Bara för att jag inte har något liv .... x)


a

a

ciao

Illustrationer i bild = jättekul ;)

Happ, då var söndagen slut. I morgon är det månad. Jippie... Vet inte vad jag ska ha på mig... :P Haha, nej nu ska vi inte tänka mer på morgondagen! Det är ju fortfarande söndag!
Dagen har varit lite seg, men ändå härlig. Har inte varit med någon annan än mig själv i dag :) Har varit ute och fotat i det vackra vädret! Det känns som om mer och mer vårtecken dyker upp här och där.
Fick höra att min bästis kusin hade grävt upp några snödroppar (blommor). Spring's coming! Yey!

Just det! Jag har fått en ny hobby! Rita illustrationer på foton. Det är hur kul som helst! Mestadels målar jag små "monster" men vi får se vad det blir av det... Tror ínte att jag komme lägga av med detta i första taget!

Här är några bilder som jag målat på.

.

h

s

a

Dessa var dom först jag gjorde så dom ser lite knasiga ut... ;)

Nu ska jag fortsätta måla ;)

Insperation tack!

Gah! Jag har världens lust att måla, men jag har ingen aning om vad. Någon som vet någon bra insperation källa. Visserligen är det ju ganska individuellt så man kanske inte kan fråga så... eller?
Fast jag har faktiskt redan målat lite i dag. För hand. Tänker absolut inte skanna in den i datorn för teckningen var inte det bösta jag gjort om man säger så... Men jag funderar på att måla en liknande i Photoshop för att kunna rätta till den lite. ;)

Förövrigt har jag haft en bra dag! Tittat på Vampire Diaries, målat ;), varit på promenad i solskenet och hälsat på Annie :D Så min dag har varit toppen! Jag och pappa har räknat ut att det bara är 3 veckor kvar tills vi drar till Orlando och Miami! Men ni kan vara lugna!(a) Jag kommer blogga därifrån!! :D

Nu ska jag dra! Hoppas att ni får en bra lördagskväll!


Rött mot Vitt. VÅR!

Hej... :)

Sitter ensam och lyssnar på världens vackraste låt. Men jag har så offantligt tråkigt. Egentligen borde jag göra matte, svenska eller engelska men jag vill inte. Fast jag måste ändå ta tag i det senare. Fan.
Aja, dagen har i alla fall varit ganska bra! Var med jossan 24/7 (som vanligt). Annie är fortfarande sjuk. "/
Jag har i alla fall varit ute och fotat i dag. FÖRSTA SOLIGA DAGEN PÅ LÄNGE! UNDERBART! :D

s

a

a

Knasig siri mitt i allltihopa :P

a

Älskar dessa röda kvistar! Har inte redigerat bilden ett skit men ändå lyser den röda färgen så intensivt! Thank god för dessa kvistar.
a

DAGENS VÅR-SIGN! JIPPIE!

a

SOL

a

Bjuder på en till egopic ;)

a

Reaching for the sun...

Det får räcka med bilder för i dag. Måste ta tag i skolarbetet...

Ha en bra dag! (L)


Dagens låt

a

Timbaland- If we ever meet again ft. Katy Perry






Nu är det mars... NU SKA VÅREN KOMMA!

I dag är det somsagt 1:a mars. Inte för att det är något speciellt med det. Tänkte bara att det var roligt att veta (A)
Det snöade igen i dag. Typiskt. KAN DET INTE SLUTA NÅGON GÅNG!?
Usch, jag är verkligen inte på humör i dag. Jag behöver något som gör mig glad... Vad brukar ni göra när ni är deppiga?
Att jag är deppig beror inte alls på skoldagen, för i skolan hade jag faktiskt riktigt roligt för en gång skull.
Vi gick till servett (ICA) och köpte vitlöks bröd :D (L) J

Egentligen borde jag ju göra lite skolarbete, men jag orkar inte (AJA BAJA SIRI). Men jag ska göra det senare. Tror jag.


RSS 2.0