G'morron

:)

God morgon allesammans ;) Mobba inte min bild, det är bara en liten kladd...och dessutom var det det första jag ritade med min nya ritplatta jag fick i går! :D Så mobba inte...
iaf^^ I går fyllde jag år och hade några kompisar här + farmor och farfar. Det var mysigt ♥
Sedan fick jag lite grejer till mitt rum, ritplattan, kläder m.m.

I dag ska jag åka och spela Laserdome med några kompisar, så jag åker in till stan vid typ 12... Så nu tänker jag passa på att rita ! :D

...

Kort dag med vackert väder.

Slutade klockan tjugo över elva i dag så jag antar att skoldagen inte är värd att skriva om. Inte resten av dagen heller för den delen. Eller tja, promenaden med SJöberg hem var ju lite trevlig men när jag kom hem så satte jag mig och kollade på tv istället för att göra det jag egentligen skulle göra. Ajabaja. Men NU ska jag göra det jag skulle göra. Haha. (matte, diska -.-, fixa med bloggen m.m.)
I dag på So lektionen så kom jag på en sak. Vår lärare Hans, han borde engentligen inte vara lärare. Han borde vara någon sorts politiker. Hans är faktiskt den smartaste personen jag känner och han har ett bra sätt att se på allting i världenl. Dessutom kommer han alltid på massa smarta lösningar på stora världsproblem, så jag undrar- Vad sjutton gör han i skolan?
Fast i och för sig så är det bra att Hans är lärare, för han lär ju kommande generationer att tänka lite smartare... :) Tummen upp till honom!

Eftersom det är torsdag i dag så ska jag iväg och rida sedan. Sista gången för terminen. Lite tråkigt, men det kommer ändå att kännas skönt att inte behöva göra någonting på lovet (förrutom att motionera).
I morgon kommer jag nog inte kunna blogga. Annie, Jossan och jag ska gå ut och äta i Göteborg. (dom bjuder för att det snart är min födelse dag <3) Men kanske att det kommer en snabb sammanfattning av kvällen nör jag väl kommit hem.
Nu ska jag ta tag i matten. Jag kan klara en enda läxa till.

...

Lång dag med blod, svett och tårar...

Ja den här onsdagen har varit mycket lång och har innehållt mycket glädje men också tårar. Skoldagen var ganska Ok. Bara att det blev lite konstigt på rasten, men det löste vi snabbt. Resten av dagen har också varit bra. Var med Linn och Lollo till 5 och sedan kom Annie hit och åt middag. Det var lite trevligt.
Hur går det med julklapps handlandet för er del? Jag har handlat några stycken, men jag har många kvar...
Jag ve4t inte hur det är på andra ställen i Svergie men här i Lerum har i alla fall snön kommit och med snön kom också julkänslan. Man känner det ända in i benmärgen att julen är här!

Det här året har jag lovat mig själv att inte äta så mycket onyttigt på julen. Det har blivit så mycket onyttigt varje år så nu vill jag ha en ändring... ;) Även om det är kallt och mörkt så betyder ju inte det att man inte kan gå ut och promenera. Det är faktiskt riktigt mysigt att gå där under gatlycktornas sken tillsammans med en kompis (i mitt fall är kompisen oftast Annie <3) så om ni inte gör det nu så föreslår jag att ni börjar! Nu ska jag snart gå och sova, men fölrst vill jag kolla lite på The Perfect Man!
...

Tillbaka igen ;D

Ja nu är jag tillbaka igen. Jag har ju typ inte bloggat på EVIGHETER men det är bara för att jag har varit hemma med huvudvärk.
Men i dag var jag hos optikern så vi får se hur det blir med huvudvärken framöver...
Har inte så mkt att säga just nu. Ska ut på promenad med ANnie strax och äta lite. Så vi får höras lite senare/i morgon!

...

God morgon^^

God morgon alla små sötnosar! Jag är hemma i dag igen p.g.a. huvudvärk (och jag vet! Man ska inte sitta vid datorn då, men jag kände att jag var tvungen att blogga.) Men men... I går var det inte någon rolig dag... :( Fick reda på en mycket läskig sak som jag nog inte bör ta up här. eI sinom tid kommer jag att berätta det, men just nu vill jag inte tänka på det alls.
Eftersom jag var hemma igår så gjorde jag nästan inenting intressant. Tittade på tv och slöade.... Det var min dag i går det.
Nu ska jag nog titta lite mer på tv eller sova. Btw, har ni handlat julklappar? Jag har bara handlat några och det känns ju som om det börjar att dra ihop sig!
Det är så mysigt med julen. Levande ljus, julmusik´, lussebullar och allat annat som hör julen till. Tycker ni inte det? ;)
...

julklappar?

Gud asså! Jag blir ju sjuk hela tiden känns det som. Är det inte biverkningar från sprutor så är det huvudvärk. Men men^^ Vad ska man göra?
Helgen har varit bra! Sovit hos Annie, handlat julklappar och mysit med farmor och farfar på andra advent. På söndagen var jag också på promenad med min pappa och vi funderade på det här med Julen.
Det är ju fler och fler som slutar med julklappar och andra jultraditioner. Nu för tiden så är ju önskelistorna mera som en inköpslista och om man inte får det man vill ha så blir man ju lite besviken. Men då skulle man ju lika gärna kunna få 2000 spänn och köpa precis det man vill ha. Men vad är det för roligt och juligt med det egentligen?
Det har ju alltid varit så att julklapparna skulle vara överaskningar men nu är det inte så längre. Fast å andra sidan så kan det ju vara bra. Jag menar om man får något som man verkligen inte vill ha, då är det så jobbigt att le och "bli glad" så då är det ju egentligen bättre att få pengar och presentkort.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tro....
Vad tycker ni?
...

RSS 2.0