Ice cream ;)





Haha mina nyttiga mellanmål ;P Var på vattenpalatset i dag. Blev lite kalabalik. En tjej slog i hividet och har antagligen hjärnskakning nu...
Nu ska jag dra till stallet med Annie;) Åker lite extra tidigt i dag för morsan kan inte köra. Hon ska ha utställning med någon annan konstnär så hon måste fixa med det -.-
Puss o Kram!

Friskis och Svettis ;)

I dag har jag, Annie och Jossan varit på friskis och svettis! ;D Det var någon slags dans/gympa. Skit kul fast inte så jobbigt! Men jag rekommenderar verkligen Friskis och Svettis.

Dan för övrigt har varit ganska bra. Det mesta var kul förrutom matteprovet och jag vet nu att jag kommer att ha ett fel. -.- Men men. Hinner inte skriva så myclet nu, men i morgon ska jag i alla fall till vattenpalatset med klassen. Tjoho.

Puss o Kram!

Inga bilder idag inte ;)

Näpp, i dag blir det inga bilder. Har inga på denna datorn... "/ Aja, jag kunde inte blogga igår för jag sov hos Annie ;P Det var så jäkla nära att vi kom försent i dag ;O
Egentligen var det meningen att jag skulle åka ner till Friskis och Svettis med några vänner men dom mådde inte så bra och jag kände inte för att åka ner själv.

Har matte prov i morgon. Procent. Blä. Jag är inte bra på det >.< Men jag ska göra mitt bästa så får vi se vad som händer sen. Just nu håller jag på att laga mat.
Kasler med Annanas och någon sås :P Gottegott!
Måste gå och titta till riset.
Ciaciao!

Bara för att jag har tråkigt ...

Jag kände för att lägga upp en till bild innan jag går iväg och dyker in i min matte bok >.<

s

Träning + Varmtoljebad = Siris söndag!

Hejsan! ;D

Hann inte blogga igår eftersom jag var och hälsade på våra kompisar i torslanda. Vi åkte redan klockan tre så det var lite svårt. Dessutom så var jag och mamma i stan innan vi åkte. Jag hittade lite snygga saker som inte var allt för dyra! Men det var i alla fall mysigt att träffa dessa kompisar för det blir inte så ofta.
Just det! Glömde nästan att berätta om teatern. Jag säger bara såhär: SE DEN! Asså den var sjukt rolig även för folk i min ålder!
Haha, vet ni vem som satt framför oss? Henrik Hjelt från parlamentet! :P Det var lite nice. Hade aldrig trott att jag skulle få se honom i verkligheten!

I dag har jag haft det jätteskönt! Jag vaknade vid halv tio och tittade sedan på film, efter det så cyklade jag på motionscykeln samtidigt som jag tittade på en annan film. (:P) Efter det tog jag ett långt, varmt oljebad med massor av oljor, bad salt, krämer m.m. i.
Jag måste säga att jag gillar bad-produkterna från Oliv och Olivia. Dom är hur bra som helst! Det finns allt från bodylotion till bad salt! Här är några av de produkter som jag använder:

.

Det ni ser på den här bilden är  badsalt, bad créme och en annan helt udda lavender olja!

j

Här är allesammans samlade xD


Tänkte passa på att visa hur jag såg ut igår. Klänningen och skärpet är nya och dom kommer ifrån H&M.

s

Nu ska jag gå och göra matte -.-

Puss o Kram!

Bye bye ;D

Nu drar jag ;) Det blir ingne outfit för jag har lite brottom... men men! Hinner inte blogga mer nu, ville liksom bara säga att I'm off ;)

Puss o Kram!

Det är dags för fredags mys! :P

Nej det kommer inte bli så mycket fredagsmys i dag inte. Ska ju på teater. Fast jag antar att det också kan anses som mysigt? Eller? Tänkte lägga upp en bild på min outfit för kvällen innan vi åker (om jag hinner) annars lägger jag upp den imorgon ;) Skoldagen har faktískt varit ganska bra! Vi tittade ¨på film i Linnéas mibil. All the boys love Mandy Lane. Någon som har sett den? Jag tyckte att den var ganska bra för att vara "skräckis".
Jag läste just ut min bok ;D Den var hur jäkla bra som helst! Den var väldigt betydelsefull eller hur man nu ska uttrycka det. Den handlar om en tjej som blir våldtagen och sedan bestämmer sig för att sälja sex vilket slutar med att hon hamnar hos helt fel kille. Den får en att inse att man måste vara försiktigt med vad man gör och se till att varken man själv eller ens kompisar hamnar i samma situation! Så här ser den ut:

:d

Någon annan som läst den?
Nu ska jag hitta på något skojsigt tills maten är färdig ^^

Puss o Kram !


Snabb-bloggning

Ska snart dra iväg till stallet så det blir en snabb-bloggning idag! Dagen har varit ganska bra. Det har inte hänt så mycket... Linnéa var här förrut och lånade en film men annars har det inte hänt så mycket. Hon tipsade mig om en jättebra norsk blogg voe.blogg.no tror jag att den hette men jag är inte säker :P
Nu ska jag som sagt till stallet och frysa. :)
Här kommer en liten egopic. :P

_F

Den är helt oredigerad :P

Puss o Kram!

Ooops...

Oj jag glömde lägga in en bild på örhängena:P Här kommer dom ;D

:D

:D

Här är dom ;D

Onsdag + Nya fynd

Hejsan allesammans...

Det har varit en ganska Ok dag, huvudvärken är nästan helt borta men andra problem har dykt upp. En 15 sidigt långt häfte som ska vara klart tills i morgon. Jag fick den i dag. Hur ska man hinna? Plus att vi har engelska glosor till i morgon, franska läxa till fredag och engelska uppsats till i morgon också. Jag vet inte hur mycket ni har i skolan, men jag tycker att vi har alldeles för mycket... Fast egentligen inte. Man måste ju ha lite press. ;)

Hursomhelst så gick jag med i en liten bibliotek-grupp i dag :) Kalla mig nörd om ni vill men den är faktiskt jättemysig :D Lollo är också med så det är bra :D Vi får första tjing på alla nya böcker och så får vi läsa dom och sedan berätta vad vi tycker... lite som en bokklub fast ändå inte.

Ni vet ju att jag var och handla för ett tag sedan? Jag tänkte visa mina fynd :) Inte så många men fina!
Men först kommer dagens outfit:


:D

Byxor - Gina Tricot
Blus- Vero Moda (?)
Linne- New Body


Nu kommer fynden, örhängena längst ner fick jag av Lollo i julklapp i morse :D<3 Allting är från H&M.

_D
:D
:D
:D
:A
:P
Så avslutar vi med lilla mig på slutet ^^ (som ser lite mysko ut :P )

Puss och Kram :D



Ville bara säga...

God natt allesammans ;D Jag vet att klockan inte är så mcyket, men jag sov nästan inte en blund i går natt p.g.a. huvudvärken så jag tänker faktiskt gå och lägga mig nu. Förhoppningsvis kan jag sova lite i kväll :)
Ses i morgon ;D

Puss och Kram :D

Dagens recept: 1 kg ont i huvudet och ytterligare 1 kg läxor.... BLÄ

Usch usch! Nu är jag tröt på huvudvärken. MORR! Jag vill inte ha den längre bort. Stick iväg. SCHAS! Aja, finns ingenting att göra åt det. Olyckligtvis.
Jag har som sagt pluggat engelska, matte och svenska hela dagen så jag är ganska trött på skolan just nu. Men jag är fortfarande inte färdig så det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta.
Fast jag är också lite glad ;D Har fått grymt många kommentarer i dag (grymt många för att vara jag) och det är ju alltid kul! Nu ska jag viiiiiiiiila

Puss o Kram!

Tummen upp till bloggar som svarar :D

;D

( Det här är bara några av alla de bloggare som är duktiga på att svara )

Jag ville bara ge ett tummen upp till bloggare som tar sig tid att svara på kommentarer. Speciellt sådana som är lite såkallade "kända". Jag vet inte om dom själva upplevt det men man får liksom en bra känsla i magen när man får ett svar från en storbloggare. Hon/Han har svarat på min kommentar! Min av alla andra tusen kommentarer!
Givetvis förstår jag ju att det är svårt för till exempel Kenza, Foki och andra verkligen stora bloggare att ha tid till att svara på kommentarer, men ni som har tid kan ju ängna era läsare fem minuter genom att klottra dit ett litet svar. Det krävs inte mycket men det ger mycket. :)

Nu ska ni inte tro att jag är någon sorts Maniac men jag kände att jag ville säga det här ;P

Just nu sitter jag hemma och är sjuk. Huvudvärk igen :(. Jag vet att man inte ska sitta vid datorn då men jag måste för jag har mycket skolarbete att göra :(

Puss och Kram!

besöksrekord :D

Jag är lite glad :D Har just haft besöks rekord. Tror jag i alla fall. Med hela 20  ! Tihi! Jag vet, det är inte så mycket men det är alltid någonting ;)
Just nu sitter jag i sängen med min syrra. Inte för att vi är så sociala, hon sitter och lyssnar på sin ipod och jag skriver :P Men det är ju trevligt med lite sällskap.
Så nu ska vi fortsätta med det.


 :D

Puss o Kram

Rubrik

Nu sitter vi här igen. Jag och jossan + våra datorer. Jossan redigerar bilder (hon har blivit helt såld på det här med photoshop) och jag sitter och bloggar!
Snart tror jag att jag ska hjälpa Jossan med matten (om hon inte skjuter upp det ytterligare en kvart :P )
Mer uppdatering kommer väll snart, tills dess...

Puss och kram!

Sort of... ny header?

Som ni kan se har en ny liten header kommit på plats. Den är dock inte  helt färdig... Men den kan ju vara där så länge! Skriv vad ni tycker om den ;)


Mycket oseriös bild...

haha


Haha, asså jag älskar den här bilden! Gjorde om mig och jossan lite  grand i photoshop. Visst är vi de vackraste ni någonsin sett?
Haha!
Detta är bara en av många sådana här bilder, men dom andra får ni inte se...
Nu ska jag läsa lite bloggar ! Vet ni någon bra blogg som inte står på blogg.se:s framsida?

Spa-dag ;)

Den här dagen har varit underbar! Vaknade vid nio och såg på tv i typ två timmar. Sedan drog jag och Jossan in till Göteborg! Handlade lite saker där som ni kan få se i morgon ;)
Vi köpte också lite ansiktsmaskar som vi roade oss med ett bra tag! Sedan spelade vi lite James Bond och jag är seriöst inte  bra på det spelet! Men det var väldigt roligt ändå! :D
Nu sitter vi och leker med photoshop! Haha, jossan har fått ett nytt och (MYYYYCKET BRA) photoshop, men det tar ju ett tag att förstå sig på vad det är man har å göra med... 
 
Kanske kommer det en till uppdatering lite senare!

puss och kram!

Smak av sommaren



Min middag - en smak av sommaren
Knaperstekt strömming





:D


:D




Me x3

me

Ursäkta för den dåliga bildkvalitén -.- Det står Me three times  för er som inte ser.

Basket turnering och lååång promenad.

I dag var det basketturnering i skolan, men som den anti-sport människa jag är så var jag inte med. ( vilket var tur för vårat tjej lag för annars skulle dom aldrig gått till semefinal:D ) Detta betyder inte att jag inte gillar sport, men jag är bollrädd.

Jag ska slå Siri
Så här ser bollarnas rätta-jag ut! Dom biiiits!

För oss andra icke-spelande människor var det en sjukt lång promenad som gällde. Oj, rättelse, sjukt lång promenad i en kyla som låg på minus 15! Burr säger jag bara. Burr och blä. Men det var lite trevligt ändå! Önskar bara att jag hade tagit lite kort ;)

Sedan jag kom hem har jag suttit vid datorn och fixat med photoshop. Till helgen ska det bli en ny header! Det är från och med nu bestämt!
Jag har ett litet hum om hur den ska se ut... hehe....
Nu ska jag fortsätta att fixa med photoshop om inte min dator crachar. (vilket skulle vara ganska troligt beroende på att den är över full :P )

Här har ni dagens outfit;

 :D

ursäkta handstilen (A)

Skjorta- Rut mfl.
Byxor- No idea >.<
Linne- New Body

Puss och Kram <3

Plugg och blogg dags!

I dag har jossan varit här! Hon "fick" sin julklapp. Asså hon fick en av dom och fick titta på den halvfärdiga mössan... Haha så hon gick hem med ett lila nagellack i väskan! Btw, mössan som jag stickat kommer ni säkert att få se på bild så småning om.

Nu ska jag plugga engelska och matte. I engelskan har vi sett på en film som heter She's the man och nu ska vi svara på massor av frågor om den... Att man aldrig kan få göra något roligt i skolan utan  att det blir några "konsekvenser". Fast det är ju trots allt det som är meningen med skolan.
Men i alla fall... Filmen handlar om (för er som inte har sett den... ) en tjej som heter Viola och hon låtsas vara sin bror på hans nya skola medans han är i London och spelar musik, bara för att hennes fotbollslag upplöstes och hon fick inte vara med i pojkarnas lag så hon ville helt enkelt slå dom! En mycket dålig ressumé av en mycket bra film, jag vet, men jag rekommenderar den för er som gillar romantiska komedier!

Ja, nu ska ni få en liten dagens outfit. (Andra gången i rad! OMG! xD )

 
:D

Byxor- Gina Tricot
Blus- Cubus

 :D

lite suddig bild, jag vet...

Nya örhängen (fick dom i julklapp)- Kappahl!

Enyoy ;)

Puss o Kram <3


Träning :D

I dag är det måndag och det betyder träning med Annie! Fast i dag var det lite annorlunda för i dag var vår söta Jossan med :D Vi joggade, dansade (?), gjorde muskel övningar och massa annat roligt. Egentligen skulle jag gått ner ett kilo förra veckan men det blev att jag gick upp 0.04... Inte direkt vad jag hade hoppats på.. Men men^^
Hursomhelst så är Wii Fit väldigt roligt och jag rekomenderar det till alla andra som gillar att träna!
Tänkte att ni kunde få en liten dagens outfit bara för att jag är så snäll :D
Men vänj er inte ... :P Haha!
I morgon ska jag i alla fall spela flöjt... Har inte övat ett dugg på hela lovet så vi får la se hur det går med det.



:D
Tröja - Gina Tricot
Byxor- Gina Tricot
Diadem- Mammas ;)


Jag ser liiiite mobbad ut... jag vet...


Puss o Kram <3

Lite nytta får man ju göra...

I dag har jag faktiskt gjort lite nytta ;) Jag har städat och fixat en annan sak (som jag inte kan avslöja...) och snart så ska jag motionera! Om jag orkar.
Sedan ska jag börja med den nya headern. Dessutom måste jag fixa klart jossans header. Så det är mycket att göra, men jag har ju hur mycket tid som helst.
Kom på att jag måste åka in till götebrog någon dag snart. Ska fråga Annie. Det är ju Jossans födelsadag snart så finns ju lite saker som man måste fixa med... ;) Eftersom jossan läser min blogg så kan jag ju inte avslöja vad som ska hända.
Här har ni en liten bild jag suttit och pysslat med ett bra tag :) Jag tyckte att kläderna va så söta så jag var tvungen att visa dom! :D



:D


Puss o kram ♥

Valpisar, kompisar och andra roligheter!

Den här dagen var verkligen underbar! Först så åkte jag med Annies familj för att titta på hund. (Lagotto) Valparna var så himla söta! Dom sprang runt fötterna på en och bet i tröjor, tår och strumpor. Eller tja, alla gjorde inte det men dom flesta.
Efter typ en trekvarts letande efter just Den hundvalpen så hittade Annie den valpen hon fastnat för redan när hon såg bilderna på kennelns hemsida. Den mörkaste och tjockaste :P Men också den sötaste!
När vi kom hem så gick jag och Annie en promenad. Det var kallt men skönt.
Sedan på någotvis så fanns det tid över att vara med Lollo och Jossan! ;D Vi hade grymt kul! Vad vi gjorde kanske man inte behöver gå in på...
I alla fall...
Nu sitter jag här hemma med min dator i knäet och försöker göra så många saker som möjligt på en gång. Måla, rediger, klicka runt på internet, lyssna på musik, blogga och andra saker :)
Det är svårt och det gör mig stressad, men jag kan inte låta bli!

Nu ska ni få se en bild på en av de underbara små valparna! Valpen på bilden är inte Annies blivande hund. Jag fick inget bra kort på den.

lagotto

...


Ensam "/<3

I dag har jag absolut ingen att vara med. Eller tja, jag skulle nog kunna hitta någon rolig person men jag orkar inte. Så jag får skylla mig själv.
Sov ganska länge i dag! :D Jag kände att jag behövde det. (trots att jag sovit onormalt mycket de senaste dagarna...)
Kom just hem från farmor. Låg där i en och en halv timme och läste i min bok Människohamn eller vad den heter. Den är iaf skitbra. Det är han som skrev Låt den rätte komma in  som har skrivit den. John Ajvide Lund/lindqvist typ...
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske måla lite... Fast jag funderar faktiskt på att baka något, men jag vet inte riktigt vad... Tips?

Puss o Kram

Siri

handmade



=)


:D




Nu är jag tillbaka...

Första inlägget år 2010. Lite najs. Givetvis har jag kommit på lite nyårslöften. :) (tillexempel att fixa mer med bloggen) Jag har ju inte bloggat på typ flera veckor, men det har varit skönt att inte tillbringa lovet framför en dataskärm. Men nu är det ju snart inte lov längre så... I'm back!
Nyår firade jag hursomhelst med Annie♥ Vi shoppade på mellandagsrean, promenerade åkte skridskor m.m. Tur att man har henne! :D
Har ni haft det bra under lovet? Tråkigt att skolan börjar på torsdag men ändå inte. Man vill ju träffa alla ! :D
Nu ska jag leka lite i photoshop så vi får väll se vad det blir.

...

RSS 2.0