Rosa bandet galan?



                                rosa bandet

Äntligen fredag igen ;D Inte för att fredagar är så speciella på lov men ändå! Det är något som är speciellt med fredagar. Dom är så...mysgia! I alla fall...
Nu sitter jag på landet, Lollo sover, elden sprakar i kaminen och solen lyser (jippie) Det känns som att det här kommer att bli en bra dag. Vad jag och Lollo ska göra, har jag ingen aning om, men vi kommer säkert på något. I går var det i alla fall en kul dag:) Vi var en snabbis på IKEA och köpta glass och dessutom tittade jag på en hylla som jag eventuellt ska få till mitt nya rum.
Sedan så hade mamma och Alma kittel krig i framsätet (?) Haha, jag och Lollo satt och skratta åt dom. 

Var det någon som såg på rosa bandet galan? Jag såg en liten stund;) Är det någon som vet EXAKT hur mycket pengar dom fick in? Nådde dom målet? Eftersom man inte fick se det så undrar man ju.
Men mycket beröm till alla som ringde in och kramade (?) Hasse... (Det tänker jag testa någon gång, Du får en kram av mig för 200 kr (: Haha!) Hoppas att forskningen kommer någon vart.
Vad tycker ni om rosa bandet galan?

...
Bilden tillhör inte mig, tagen från google ... (:


Seg dag -.-

Ja som sagt, seg dag. Men bara för att den är seg så betyder ju inte det att den inte är rolig (A) iaf, jag har chattat med Linnea <3 typ hela dagen och försökt få Lollo att komma hit och äta cupcakes (det är svårare än vad ni tror) men hon kanske kommer om en stund (jippie) Så länge får jag fortsätta med min sortering som jag faktiskt kommit en bra bit med! *stolt* Så nu kan jag snart byta rum!
I morgon åker jag till min Sommarstuga med Lollo så uppdateringen kommer (kanske) lite senare på kvällen. Hursomhelst, nu ska jag fortsätta att göra istortsätt ingenting;)
...

Gbg :)

Hej folket ;)<3

I dag har jag varit i Göteborg med min älskade kusin Sigrid och hennes kompis Celine *stavning* Hon kommer från frankrike så hon pratar bara franska och engelska så i dag har jag slipat på mina kunskaper i engelska ;) Jag har tyvärr inte köpt något (om inte ramlösan räknas -.-) men fikade gjorde vi. På ett ställe som hette Brogyllen. Jag åt ett fantastiskt wienerbröd som kära Celine så snällt bjöd mig på och sedan satt vi där och pratade om allt möjligt :)
Sedan fick dom följa med hem och äta middag :) Jag, Alma, Sigrid och Celine diskuterade SAW filmerna. Tro mig, om man hör mig översätta Almas förklaring om varför hon tyckte att MÖRDAREN hade skäl till att döda/tortera/misshandla folk, så skulle ni skrattat ihjäl er. Alma tycker att min engelska låter som en country song med banjo o bakgrunden. Det tycker inte jag :P
Haha, ja det har i alla fall varit en sjukt härlig dag. Enligt mig. Vad har ni gjort i dag?
...

Bilden :)

Här kommer bilden på sakerna jag fick från kina. Kanske helt ointressant, vad vet jag? Men jag lägger upp dom i alla fall. 
Kina 09, vad jag fick.

Lite suddig, för jag tog utan blixt.
Rosa Paul Frank t-shirt (fick en i stone washed blue oxkså)
Lila (a) Prada plånbok
Vita Converse
Vit/rosa Ralph Lauren skjorta. (fick en lika dan i blå/vitt också)

Ja, det var det :)

Ska dra in till stan senare i dag för att träffa min kusin Sigrid och hennes kompis. Det ska bli lite spännande för kompisen är från frankrike så jag får prata engelska hela dagen. (eftersom min franska inte är så bra ännu...)
Det tråkiga är att jag är så sjukt trött för klockan sju så började dom slänga ner våra tegelpannor från taket (vi håller på att lägger om) och det låter som inihelvete :( Men, men jag får väll kompletera med att gå och lägga mig tidigt.
Btw, vi har nu målat om i mitt nyta rum ;D Det blev jättefint enligt mig borsett från en fläck eller två på fond väggen efter spacklingen som skedde innan. Men dom syns knappt ;P
Vad ska ni göra i dag då?

...

Höstlov

ÄNTLIGEN höstlov! Har väntat hur länge som helst på den här veckan och nu är den här! Det var så himla skönt att inte behöva stiga upp i dag (måndag), istället kunde jag ligga kvar i sängen hur länge som helst. Lovley.
Aja, har varit lite dålig på att uppdatera men, men ^^
Hela helgen har jag tillbringat med Jossan. Vi har mysit och harft hur kul som helst. Dessutom har vi upptäckt att det inte är så lätt att poppa poppcorn. (hehe)
I lördags kom också pappa hem från Kina! Jippie! (Bild på sakerna jag fick kommer snart).
I dag så var jag med Linn. Vi bakade cupcakes. Dom blev lite miffade. Glasyren blev bra, men sedan när vi skulle ringla den smälta chokladen över dom så hade den stelnat (typiskt!) så vi strödde små "chokladbitar" över dom. Aja, helt miffade blev dom inte. Kanske kommer en bild på dom. Kanske.
Vad har ni gjort i helgen? 
...

Jofma? (:

Ännu en dag hemma som sjukling. Usch. Men, men efter som vi bara har hälsodagar så missar jag ju inte så mycket skolarbete. Försökte fixa med profil bilden igår, men den krånglar! Som ni ser så är den alldeles för liten, men om jag mixtrar lite med kodmallen så kanske den bli bättre.
Nu sitter jag och ser på Svenska Hollywood fruar. Dom är faktiskt riktigt roliga!
Funderar på att baka Cupcakes sedan. Vilket jag egentligen skulle gjort i går, men jag orkade inte det då. Så förhoppningsvis så blir det lite choklad cupcakes i dag! :)
Har ni märkt att det kommit in några nya på "mest aktiva" listan på blogg.se starsida? Jofma tillexempel. Den kanske har funnits länge, vad vet jag? Men det känns som om bloggen kom från ingenstans och hamnade överst på listan. Har dock inte läst så mycket av den, den kanske är jättebra? :D♥
Nej, nu får jag hitta på något annat att göra.
...

Bored...

Jag har absolut ingenting att göra!
Okej, egentligen har jag massor att göra, men jag orkar bara inte! Det enda jag har gjort i dag är att spela piano, spela gitarr, se på tv och blogga. Vilken dag. Egentligen borde jag:
1.SORTERA
2.Kanske göra lite engelska så att jag slipper bli så himla stressad.
3.Baka (jag lovade mig själv det i går :P ) 

Men istället sitter jag bara här och gör...ingenting... Så nu tänker jag göra något som kan vara till nytta :) Nämligen en profilbild =) Det måste man ju nästan ha, eller va tycker ni?
Sedan kan jag ta itu med den där lilla listan...morr...
...

Sjuk :(

Usch!
Då vart man sjuk igen! Inte alls bra. Har ont i huvudet och är hänging. Jag vet, man ska inte sitta vid datorn då, men jag ville uppdatera. Aja, får fösöka underhålla mig här hemma. Håller på att lära mig spela piano. Det går ganska bra faktiskt. Haha! Nej, sedan får jag väl ta tag i all denna sortering som jag ska göra. (gamla prylar och kläder) om jag orkar.
Kanske att jag hinner fixa lite med bloggen lite senare. Alltså börja på en ny header, eller fixa lite med stilmallen m.m.
Min pappa åker till Kina i dag! :D Jippie! Jag har bett honom köpa lite "märkes" grejer som ni kan få se när han kommer hem.
Vet ni någon bra låt som man kan spela på piano? Har lite hjärnsläpp just nu. Btw, tack till älskade Linn som hjälpte mig med lite grunder till att spela piano!
Ni som går i min klass får berätta hur det var på vattenpalatset :)
...

Dålig uppdatering <3

Jag har inte uppdaterat på hela helgen för att jag har haft så mycket pågång dessa två dagar, men nu kommer en uppdatering ;)
Bara för att jag glömde skriva att Anton var med i Fredags så skriver jag det här :P (han blev mycket upprörd ;)<33 ) L-skar dig min kära lilla Anton <3 ;D
Haha, han är för go ;)
Aja, tänkte berätta lite om helgen.
Lördag: Var jag med Jossan, Tobbe och Viktor! Vi spelade in hel galna filmer:P Haha! Sedan sov jag över hos jossan. Jag visade henne Happy Tree friends av ngn anledning (HATA HAPPY TREE FRIENDS) så vi såg på det ett tag sammtidigt som vi chattade med Linnea på msn :) Sedan var jag så himla social. Jag somnade. -.- Typiskt mig!
Söndag: Var med jossan på morgonen/ förmiddagen och sedan gick jag på promenad med Lollo för att det var så himla fint väder. När promenaden var slut så kunde vi inte slita oss från varandra så hon fick sova över hos mig.
Ja, det var helgen ;)

Jag har en braaa nyhet! Jag ska snart byta rum till Almas gamla! Vi ska bara måla om och spackla lite. Men sedan ska jag bo där :) Men det betyder att jag måste gå igenom alla mina gamla prylar och kläder. Det är inte roligt. Men, men sådant får man väll stå ut med om man vill ha ett snyggt rum antar jag!

Idag har jag inte mått sådär jättebra :( Har haft liiite ont i huvudet och jag har dessutom känt mig lite hängig. Får hoppas att det gå över tills i morgon för vi ska dra till vattenpalatset med klassen då!
Btw, tyckte ni att det var rätt att Foki vann Årets Blogg? Det tyckte jag ;D Hon är så himla skön den tjejen :) Nej, nu ska jag fundera ut vad jag ska be pappa köpa till mig i Kina. Han sticker i morgon. Har ni något föslag?
...


Älskade fredag <3

Ja då var det fredag igen! Jippie! Och just den här fredagen har varit sjukt rolig. Jag lämnade in mitt SO arbete i dag (jag har slitit som ett djur för att få klart den dumma uppsatsen om Vietnam!) :) Och imorse kom jag på att vi hade franskaglosförhör i dag så det fick jag sitta och plugga på so:n... men men^^ I dag hade vi typ 55 minuters håltimme, det har vi typ varje fredag, men det är inte kul längre man bara sitter där och gör ingenting...
Men efter skolan hände de grejer ;) Jag, Jossan, Annie, Thorsson, Sjöberg, Joel, Viktor och Tobbe åkte in till Allum för att shoppa :) hehe... Medans Annie och Jossan var och provade kläder så tvingade jag Viktor att säga vad han tyckte om typ varenda plagg jag såg... Hehe... Sedan var vi inne på Bik Bok och satte på killarna lite paljettkläder m.m xD Dom såg så roliga ut så det inte var sant! Haha!

Btw, tyckte ni det var rätt att Camilla åkte ut ur IDOL?
Nu ska jag se på Heros och sedan soooova :)
Natti Natti
...

Hejdå ;)

Nu ska jag dra till  skolan! Vi har Idrott första timmen. (blä! för vi ska spela basket) och sedan vet jag inte vad vi har.
Hursomhelst så tänkte jag börja med dagens outifit, så det kan ni hålla utkik efter :) Kanske kommer det en nu? ^^ I eftermiddag ska jag i alla fall dra till stallet! Förhoppnings vis kommer detta underbara solsken hålla i sig till dess. Vad ska ni göra i dag? :)
Haha, det blev en dålig uppdatering (igen) men jag har lite brottom!
...


3700 sek. mot mobbing

Jag läste i tidningen i dag att det var en tio-årig tjej som samlat ihop 3700 kronor som hon ska använda mot mobbing. Detta hade hon gjort alldeles själv, genom att sälja scrap-booking kort från sin hemsida! Så himla starkt gjort! :) Massa klapp på huvudet till denna flicka!

Tänkte berätta lite om min dag... Den har inte varit så där jättebra. Vill helst inte lägga ut vad somo hänt pöå internet, men jag kan säga så här; Det föll många tårar i dag :(
Nu måste jag tyvär göra SO arbetet. Tråkigt. Men det måste göras så det är lika bra att jag sätter i gång nu!
Kanske kommer det en lite bättre uppdatering sedan!
Hur har eran dag varit? :D ♥

...

God natt :)

Nej, nu tänker jag faktsikt gå och lägga mig :) Har varit trött i dag så det är ju lika bra att krypa till kojs! Som ni ser så har jag fått upp en TILLFÄLLIG header. Den ska snart bytas ut mot en mycket finare, men den får vara där så länge, bloggen är ju trots allt under konstruktion! :)
Förövrigt har jag haft en trevlig kväll :) Jag lyckades övertala mamma att köpa sushi (hehe) och efter middagen myste jag och Alma framför tv:n med varsin kopp te, sammtidigt som vi såg på The Hills. Mys, mys... Men som sagt, nu ska jag gå och lägga mig!
Natti Natti <3
... 

Ny blogg ;)

Ja då har man en ny blogg :) Det här är absolut inte första gången jag startar en blogg! Haha, nej jag har haft några stycken som inte har blivit så bra. Först testade jag att ha här på blogg.se, men sedan ändrade jag till blogspot, men det var inge bra att blogga där så jag ändrade tillbaks hit... Hela den här processen tog myket lång tid! Haha, men jag kommer i alla fall fösöka blogga varje dag...eller i alla fall ofta...
Kommentera jättegärna :) Snart så kommer det väll upp en fin header, vem vet? :P

Puss och Kram

Siri

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0