There's a possibility



Foto: Jag, med lollos kamera
Redigering: Jag i photoshop elements 5.0

Ännu en bild på lollo ;) Lite "twilight inspererad". Texten på bilden är en låttext av Lykke Li. Tyckte på någotvis att bilden passade så bra med låten.


jagvetinteriktigtvadjagskaskrivahär



En bild från mitt och lollos "photoshoot" :) Mahaha, ni skulle sätt hennes sminkning som jag gjorde på henne innan hon fixade den. Tips! Sminka för bövelen aldrig en människa som ligger ner när man sitter på denna människans mage! Speciellt inte med svart ögonskugga som inte vill ligga där den ska!

Men hursomhelst så kommer det dyka upp lite bilder på henne lite då och då... :) Tar lite tid att redigera dom så...
Nu, ska jag i alla fall plugga franska. Regelbundna verb here I come... *snark*

Lilla lovisa som bodde i ett hus åh hitta på bus...

Hittade en bild på Lollo som jag totalt glömt bort, mixtrade lite med den i ps och voila! Jag tycker jättemycket om den. Hihi! Det är så roligt att fixa med bilder på lollo. Hon är så modellig. :) (kan man säga moddelig? Fotogenisk kanske det heter...)
Hursomhelst... Hade utvecklingssamtal i dag! Ganska trökigt. Men sånt måste göras! ;) Nu ska jag hitta på något roligt...


Åh^^ Lovley!

Rubrik...

Gäsp. Jag är jättetrött av någon anledning... Och dessutom har jag lite beslutsångest. Håller på att titta på olika objektiv. (Nej, jag har ingen systemkamera, men vill otroligt gärna ha en och när jag får en så är det bra att veta vilken kamera och vilket objekt man vill ha)
Det jag vill göra helst är ju att ta porträtt och närbilder moch jag är heeeeeeeeelt insnöad på att jag ska ha en canon... :)
Någon som har några tips på bra objektiv? :)

Snabb skol-teckning



Det här ska föreställa en "upprörd" Hera (Gudinna i antikens grekland)
Gick ganska snabbt att göra.
Hann inte blogga igår p.g.a. att internet lagga. Inte så kul... Nu sitter jag här ny duschad och gör absolut ingenting. För jag orkar inte göra någonting. Är helt slut av någon konstigt anledning.
Det kan hända att jag inte hinner blogga i morgon! Ska sova över hos Annnie eftersom vi ska till Freeport i morgon. Då gäller det att åka tidigt!
Nu måste jag gå och be pappa om pengar. Önska mig lycka till.

*dräggel*

GAAAAAAAAAAAAAH!
Jag blir galen! Har hittat massor av fina kläder på gina, topshop, h&m m.m som skriiiiiiiiiker att dom vill bo i min garderob!
Jag tror jag måste gå och låsa in min plånbok så det inte händer en olycka...


Blä.Blä.Blä.

Franskaprov i morgon. Vet ni vad det betyder? Inget bloggande och massor med pluggande. Buhu! *gråter förtvivlat*
Nej, men jag uppdaterar senare! Om inte pluggandet tar kål på mig! Stor risk!

1, 2 eller 3 !? Vilken gillar du?




Uscha Buscha

Var inne och kollade på min veckoplanering för kommande vecka. Såg inte så roligt ut! Tror att jag ligger efter på många ställen. Ska tillexempel skriva någon sorts uppsats om den grekiska guden Hera till på fredag. Så jag får nog sätta i gång nu!

WIP

Work in progress




Random bilder från landet





bjuder på den ;D


Artondeapriltvåtusentio

Kom just hem från en morgon/förmiddagspromenad. Skönt, men lite blåsigt!
MEN VET NI VAD!? :D:D:D Jag har hittat en kamera laddare här på landet, så nu kan jag fota igen. Funderar på att gå på en till promenad senare och ta lite kort :)
Usch, jag målade aldrig i går. Jag vet inte varför. Det blev bara inte så. Men i dag tror jag att jag ska måla. Det ska ju liksom inte kännas som ett tvång.

Yey! Insperation!

Min insperation till tecknande, målande och skissande har inte legat på topp den senaste tiden, men det har definitivt blivit ändring på det.
Jag hade ingenting att göra så jag gick in på www.bloglovin.se och tittade runt lite där, tryckte på kategorin konst och betade av listan med konst bloggar. Jag har kli i fingrarna. Måste måla. Men vill ändå inte. För det blir bara fail. Men siri, man lär sig av sina misstag ju... Äh, vafan, nu tänker jag måla ;)

Huh!?



Så ser det ut när jag går in på internet och skriver www.tv4.se . VArför? Är det så för er med eller är det min dator som laggar?
Skit irriterande!
Jag vet att bilden är suddig....

Tillbaka från en kort promenad

Kom just hem från en kort promenad. Nu sitter jag bara här och halvsover. Jag glömde mina glasögon hemma så jag har en irriterande huvudvärk som inte vill försivnna.
Men jag vill inte gå på en till promenad i alla fall. Vad är det för mening att gå på promenad när man inte har en kamera, ingen att prata med (Mamma och pappa är hos några kompisar och tjattrar med dom) och det blåser så mycket att man blir bort blåst till KIna och tillbaks varje gång man går ut.
Blä, blä, blä.
Nä, nu tänker jag ta och droga halv åtta hos mig :) Det är i alla fall roligt.

F*n

Asså det är så himla typiskt! Jag är framme på landet nu och har tagit lite foton som jag tänkte lägga upp här, men då tar batterit slut. Eftersom min stenåldersdator inte har ett uttag till kortläsaren så måste jag ha USB-sladd, vilket betyder att batteriet BEHÖVS.
Jag laddade den hela natten för att det här inte skulle hända. Morr. Men det finns inte så mycket att göra åt det.

Ja, jag är som sagt, nu är jag i Hamburgsund och myser framför brasan. (okej, jag myser inte framför brasan, men det låter så mysigt om man säger så).
Tror att jag tar fram skissblocket senare. Kunde ju visat resultaten sen OM MIN KAMERA INTE HADE DÖTT!
Anyway... Ni får ha en bra lördags eftermiddag, jag återkommer senare i dag ;)

Hej igen ;)

Klockan är inte ens elva än och jag är redan trött. Fast det vore ändå bra om jag gjorde en tidig kväll med tanke på att jag ska gå upp klockan åtta.
Har just sminkat av mig och känner mig lite fräshare :) Blir nog ingen mer uppdatering förrens jag kommer till landet... Jag menar, vi är ju framme typ elva så ni kanske inte ens hunnit vakna innan jag uppdaterar. Äh, skitsamma.


Melonaaaas

Kan ni förstå hur uttråkad jag är? Har absolut ingenting att göra. Förutom att sitta och rita små illustrationer som jag inte blir nöjd med. Familjen ser på PANG PANG film. Usch för pang pang. I'm a romantisk komedi tjej. Men men...
Just nu sitter jag och dricker cider. Melon och äppel cider. Utan kolsyra. Den var helt Ok med kolsyra, men nu smakar den bara socker.
Vad gör ni då? =)
Funderar på om jag inte ska packa lite inför i morgon, men jag har så lite att packa så det känns nästan lönlöst.
Så nu tänker jag forsätta att ha tråkigt! ;) Hoppas att ni har det trevligt i alla fall! :D (L)


Inte så... fin... ganska... ful...

^^

växt





Hårig!? :O

Dagens :)

Så här såg jag ut i dag. Ganska tråkig outfit, men jag var alldeles för trött i morse för att jag skulle kunnat sätta ihop något intressant.

Skjorta- Levi's
Linne- New Body
Byxor- Gina Tricot



Något överredigerad kanske. Jag hade tråkigt.


MORR


Så här ser jag och min laptop ut just nu. Den är seg och vill inte ladda över mina bilder från kamerna! Jag har lust att lacka sönder på den, men det får jag inte göra. Måste ju kunna blogga. :)
Nämen, den är antagligen lite "trött". (Om den nu kan vara det!?).
Nu ska jag i alla fall förbereda lite inför i morgon. Ska dra till sommarstugan över helgen. Kan vara skönt att koppla av lite grand. Måla, skriva, fota.
Underbart.

...burr...

Nej, usch va kallt det va!
Alldeles för kallt och blåsigt för att sitta och läsa utomhus. Får sitta här inne i stället. I don't mind!^^

Headin' out

Ska dra ut och sätta mig och läsa i solen. Med en filt. Så jäkla varmt som alla säger att det är, är det ju faktiskt inte. Ska bara set klart på halv åtta hos mig! 
Jag älskar att titta på matlagning - och att laga mat- trots att jag är riktigt kräsen när det gäller att äta mat.
Men det blir nog mer uppdatering senare.

Some Denim Goodies



Åh.... Vill ha... Älskar jenastyg. byxor, byxdress, shorts, väst, klänning, jacka. ANYTHING^^

Det här är....



åh en massor med te!

Hemma Från Stallet :)

Är hemma från stallet nu. Ok. Jag kom hem för snart två timmar sedan. Men vem bryr sig?^^ Konsitg lektion i dag. Ebba trilla av och fick ont i ryggen. (MAN SKA HA SÄKERHETSVÄST PÅ SIG EBBA!) Men vi får hoppas att det går över snabbt.
Är lite deprimerad. Har inga avsnitt av Vampire Diaries kvar att kolla på. Har tittat på sexton nu. Någon som vet när sjutton kommer ut? :)
Ville tipsa om en blogg också! Många av er har säkert redan varit inne på den, men jag tycker att den är så bra så jag vill "Lyfta upp" den lite här i min blogg.
Www.anagina.blogg.se
Skrattar typ åt varenda videoinlägg. Min typ av humor.... Nu ska jag nog måla lite. Fick lite kli i fingrarna när vi var inne i bildsalen och tittade på alla som målade! :D

...tystnad...

Jag har tråkigt. JÄTTETRÅKIGT. Så tråkigt att jag nästan skulle kunna ställa mig och hoppa upp och ner på ett ben bara för att få någonting att göra. (Normalt?)
Har som sagt inte gjort någonting sedan jag kom hem från skolan. Tittat på Top Model, druckit alldeles för mycket O'boy och legat och degat i soffan.
Jo! Jag har faktiskt kollat min IUP också. (individuell utvecklings plan). JAG HAR VG I IDROTT NU :D. Haha!
Hade ju G förrut, men jag höjde mig! (Vi får inga betyg, bara så ni vet. Vi får omdömmen. Förvänrade, väl förväntade eller mycket väl förväntade kunskaper)
Skoldagen har i alla fall varit riktigt najs. Elevensval (igen). Vi satt ute i solen och läste den sista timmen. Min bok är faktiskt riktigt bra.
Huvudpersonen har just hoppat i säng med Döden så vi får se hur det slutar...
Kommer mer uppdatering senare :)

Mums^^



Här sitter jag med en te mugg och fösöker lindra min stackars hals. TYcker faktiskt att förkyldningen börjar släppa nu. (thank god).
Har haft elevensval dag i dag också. Har kommit en bra bit i min bok nu och jag har verkligen fastnat för den!
Eftermiddagen spenderade jag med Annie. Vi pratade, gick på promenad och tog det lugn ute på balkongen i solskenet. (Så härligt med vår!).
Vad tycker ni om den nya headern förresten? Det ska bli lite mer ändringar i bloggen så småning om, men jag har inte tid och lust att fixa det i dag!
Nu tror ska jag se på Desperata Hemmafruar... ;)

Snörvel, host



Host, host... Usch va förkyld jag är! Tappade rösten helt i bamba i dag. (roligt enligt Josefine, inte så roligt enligt mig (x...) Dessutom har jag suttit och hostat och snörvlat hela dagen. Fy tusan!
Fast själva skoldagen var rätt roligt! Vi har elevensval vecka den här veckan och de tre första dagarna ska jag och jossan ha svenska (dvs sitta och läsa hela dagen) så det är skönt!
Har förövrigt haft en underbar dag med Jossan. Vi bakade kladdkaka, pratade med Annie i telefon (Hon har varit bortrest och jag har saknat henne massor! ) ,
Vid fem tiden gick vi på en härlig, solig promenad till Stamsjön. Så underbart med härligt vår väder! :D
Nej, nu ska jag sitta här och försöka med alla knep som finns för att bli av med min förkyldning!

Solig Söndag

I dag är det söndag. I morgon är det skola igen. Jag vill inte. Fast det ska ju bli skoj att träffa alla mina vänner igen!
Ska ta garadasil spruta nr två i morgon. Uschabuscha. Fast det lönar ju sig^^

Den här illustrationen satt jag och jobbade på i går kväll. Vet inte riktigt vart jag fick insperationen i från :P



Lite kladdig kanske...
Hursomhelst så ska jag försöka fixa en ny header i dag. Lite knäppt att ha USA headern när jag inte ens är där längre. Så nu får jag gå ut och fota^^


I almost forgot

Glömde nästan att visa bilderna från natten då rymdfärjan skötsupp från Kennedy Space Center. Vi var inte på space centret när det hända men vi kunde se det från parkeringen utanför vårat hotell.
Det var skithäftigt att se den stora bollen av ljus stiga i den svarta natt himlen!
Det mullrande ljudet kom dock när vi inte längre kunde se rymdfärjan.
Bilderna blev inge bra... Men dom får duga^^

Manatee

Åh så underbart söta dessa små djur är^^
På engelska heter dom Manatee, men på svenska heter det sjökor. Så underbara^^




a

Haha... Lite udda...

Jag dör... *host*

Jag är hemma igen. Hemma i kalla, men underbara Sverige. Sorry för den dåliga uppdateringen under min semester, nu kommer bloggen "bli sig själv" igen.
Hemresan var inte roligt. 13 timmar på flygplanet. Först från Orlando till Boston, sen till Amsterdam och därifrån åkte vi hit till Göteborg♥
Just nu sitter jag här och försöker att INTE somna. Det är inte lätt. har inte sovit på hur länge som helst och klockan börjar närma sig tolv enligt min kropp och USA:s klocka.

Bilder

Oj, oj, oj... Här var det inte mycket uppdateringar. Men det är svårt att hinna med allt! Hur som helst är jag tillbaka i bloggvärlden nu :)
Det har hänt ganska mycket de senaste dagarna. Jag har bland annat varit på Universal igen, (Adventure Island den här gången), sea world, en waterpark, WalMart ♥ och dessutom har vi varit i Premium Outlet's igen! Ett par skor fick äntligen följa med mig hem! 




The Hulk^^ Helt Ok berochdalbana^^ 





Åh lilla jag^^

GJorde en liten tabbe när vi var där. Glömde minneskortet till kameran hemma... Inte så himla smart. Så det blev inte så många bilder.

Just nu sitter jag i alla fall och längtar hem till mitt andra photoshop och min ritplatta...
Haha, kommer ni ihåg att jag berättade att jag hade bränt mig riktigt ordentligt? Dagen då dessa bilder är tagna var jag helt röd  i ansiktet. Nu är rodnaden borta, men jag börjar "flagna" i stället. HJÄLP MIG!?

Coco Beach yesterday

Phew. Äntligen kan man vila lite. Har varit på Universal Studios Adventure Island i 12 och en halv timme. Lite för länge för min smak. Men grymt kul var det!
I går låg jag, mamma och Alma och stekte på Coco Beach i fem timmar. Det var mindre bra. Eftersom det är så jävla stark sol där så... ja... ni kan ju räkna ut vad som hände^^ Jag och Alma såg ut som kräftor. ANd we still do.
Nej, det röda har faktiskt gått ner riktigt ordentligt. Men jag är inte brun :( Vilket är lite tråkigt. Men det är ju faktiskt några dagar kvar på den här underbara resan !



Jag på Coco Beach ;)


Redigerad VS Oredigerad








John F. Kennedy Space Center

Ännu en lång dag. (alla dagar är långa här i Amerika). I dag har vi varit på en till utflyckt. Ungefär en timme utanför orlando ligger John F. Kennedy Space Center. Det var jättehäftigt att få titta på alla rymdraketerna som varit ute i rymden. Apollo 11´, 12, 17 m.m.
Man fick också veta massa fakta om rymdprogramen. Det var där som dom spelade in Armageddon, Apollo 13 och andra kända rymdfilmer.
Vet ni vad vi såg på en buss-tour? Utanför fönstret var det en Aligator! Finns massor av dom där ute ;)
Det häftigaste under dagen var det sista vi gjorde på centret. MAn fick vara med om en "stimulation" alltså man satt i en kupol och så fick man känna hur det var att såka iväg med en raket !
Faktum är att dom faktiskt ska skjuta upp en rymdfärja om TRE DAGAR.  Hoppas att vi ser den :D
Här är bilderna från i dag.


Utanför Centret, man ser gamla raketer i bakgrunden














Till Jossan ?



Lite suddig... Men men^^
Jossa, gillar du den här eller vill du att jag ska forsätta leta? Kanske köpa något mer i lite "skate-stil"? HJÄLP MAJ! ;)

Ännu än shopping dag...

Haha, blev ännu mera shopping i dag ! Köpte lite fina grejor... Det var egentligen inte meningen att jag skulle shoppa, men det blev så i alla fall! Köpte ett par solglasögon. Det var jag definitivt i behov av.
Innan vi stack till köpcentret så var jag, mamma och Alma nere vid polen och solade. MAN FICK BIKINI LINES PÅ TIO MINUTER !! Men tro inte att jag är jättebrun. För det är jag inte... Än...
I morgon ska vi åka till Kennedy Space center. :) Lite najs.
Just det! Glömde berätta, i måndags så var det värsta mysko spanska bruden som kom fram till mig och sa; YOu're Pretty....
Haha, lite gulligt^^
Nu ska jag måla naglarna. RÖDA (L)

jag set ju helt jävla vit ut på bilden
-.-

Bilder från Universal Studios!

Här kommer några bilder från gårdagen!



JAWS :O

E.T !







RSS 2.0