Hej igen ;)

Klockan är inte ens elva än och jag är redan trött. Fast det vore ändå bra om jag gjorde en tidig kväll med tanke på att jag ska gå upp klockan åtta.
Har just sminkat av mig och känner mig lite fräshare :) Blir nog ingen mer uppdatering förrens jag kommer till landet... Jag menar, vi är ju framme typ elva så ni kanske inte ens hunnit vakna innan jag uppdaterar. Äh, skitsamma.


Kommentarer
Postat av: Sara

Skrev du detta inlägg från bilen?

2010-04-17 @ 00:44:52
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: Lovisa

Hej siri<3

Jag vet att min ursäkt att följa med dig till din stuga var patetisk, jag hade gärna velat följa med. Men just nu vet jag inte riktigt hur jag mår. Mitt humör går upp och ned hela tiden ochdärför tyckte jag också att det var schystare mot dig att slippa mig o mitt konstiga humör. För ibland lägger jag mig bara ner på marken och gråter och önskar att jag ska försvinna. Men ibland är jag hur glad som helst. Och jag ville gärna följa med dig, komma bort från allt och bara vara med dig i "guldstaden". Jag ville inte svika dig eller Linn och jag visste verkligen inte vad jag skulle göra. Och nu ligger mitt samvete på noll. Förlåt mig siri<3 :|

2010-04-17 @ 11:31:07
URL: http://lowicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0